Skip to content Skip to navigation

Uusi Fiat 500 säilyttää tittelinsä What Car? 2022 Sähköauto-palkinnot

Täyssähköinen Fiat 500 on säilyttänyt parhaan pienen sähköauton tittelinsä What Car? 2022 Sähköauto-palkinnot.

Tuomarit kehuivat autoa sen hymyä herättävästä suorituskyvystä, houkuttelevasta hinnasta ja muotoilusta. Täyssähköinen Fiat 500 on ensimmäinen täyssähköinen malli Fiatin historiassa, ja siinä on valikoima luokkansa parhaita ominaisuuksia, kuten Level 2 autonomista ajotekniikkaa ja huomattava ajomatka, jopa 199 mailia (WLTP) – pisin. kaikista markkinoilla olevista sähköisistä kaupunkiautoista.

All-Electric 500 hyötyy myös pikalatausominaisuuksista, joiden avulla akku latautuu 80 prosentin kantamaan vain 35 minuutissa ja jopa 30 mailin kantama kestää vain viisi minuuttia.

Steve Huntingford, toimittaja, What Car? "Fiat 500 tukahduttaa kaikki ajatukset siitä, että pienen sähköauton pitäisi näyttää tai tuntua perustavanlaatuiselta. Lisäksi se on hyvin hinnoiteltu, eikä yksikään kilpailija ole yhtä hyvä selviytymään kaupunkiliikenteen katkoksista ja saamaan hymyn huulillesi. Lyhyesti sanottuna se kiteyttää täydellisesti sen, mitä modernilta kaupunkijuoksulta tarvitaan”.

Greg Taylor, Fiatin ja Abarthin Ison-Britannian toimitusjohtaja, sanoi: "Jos uusi 500 on kaikkien aikojen ylistetyin Fiat, ei olisi tarpeeksi toteamus, ensimmäinen täyssähköautomme on turvattu peräkkäin. uskomaton saavutus, joka korostaa vaikutelmaa, joka on säilynyt koko alalla vuodesta 2020 lähtien.”

Vasta viime kuussa All-Electric 500 säilytti myös tittelinsä toisena peräkkäisenä vuonna vuoden kaupunkiautona vuotuisissa Auto Express -palkinnoissa ja on saavuttanut merkittävän maamerkin, kun yli 100 000 asiakasta on valinnut sen maailmanlaajuisesti.

Other news that may interest you