Skip to content Skip to navigation
October 10, 2022

Toinen voitto Fiat 500 Electricille Parkers New Car Awardsissa

Täyssähköinen Fiat 500 on voittanut kauden toisen palkintonsa ja voitti vuoden 2023 pienen sähköauton tittelin Parkers New Car Awards -tapahtumassa. Tuomarit eivät olleet vaikuttuneita pelkästään sen estetiikasta – vaikka he rakastivat sitäkin – vaan ylistivät sitä sen sisustuksen ja sähköisen suorituskyvyn vuoksi.

"[Sen] ikoninen muoto, hauska tunnelma ja edulliset käyttökustannukset ovat johtaneet valtavaan ja kestävään suosioon. Mutta sen muuttaminen sähköautoksi on lisännyt kokonaan toisen ulottuvuuden. Nyt se kulkee tyylikkäästi ympäri kaupunkia bensiinimoottorin 500:n tyylillä ja ylellisyydellä, mutta nyt se tarjoaa hiljaisen ja seesteisen ajokokemuksen.

– Keith Adams, toimittaja, Parkers Magazine
500:n kompaktit mitat ovat tehneet sen pitkään yhdeksi Iso-Britannian suosituimmista kaupunkiautoista. Tämä yhdistettynä vaikuttavaan jopa 199 mailin (WLTP) kantamaan ja nopeaan latauskykyyn auttaa sähköistä viistoperää pääsemään markkinoille. 500 voi ladata 10–80 % vain 30 minuutissa pikalaturilla, joten tämä pieni sähköauto on enemmän kuin varustettu tukemaan kaupunkikuljettajia heidän jokapäiväisessä elämässään.

Ei ole ihme, että täyssähköinen Fiat 500 on voittanut tämän palkinnon toista vuotta peräkkäin. Greg Taylor, Fiatin ja Abarthin Ison-Britannian toimitusjohtaja, sanoi: ”Luennot luokkansa parhaat ominaisuudet – kuten tason 2 autonominen ajo – vaikuttava ajoalue sekä useita varustelutasoja, ei ole yllätys, että All- Electric 500 herättää edelleen huomiota alan asiantuntijoiden keskuudessa.

 

Other news that may interest you