Skip to content Skip to navigation

Turin, 1899

Tarina yhdestä maailman pitkäikäisimmistä brändeistä.

LÖYDÄ LISÄÄ

Italialainen ikoni

Lyhenne F.I.A.T. tulee sanoista Fabbrica Italiana Automobili Torino, mutta nimi FIAT tarkoittaa paljon muutakin. Vuonna 1899 perustetusta Torinolaisesta yrityksestä on vuosien varrella tullut Italian teknologisen ja luovan yritystoiminnan symboli, joka on muuttanut maata ja maailmanlaajuisen liikkuvuuden historiaa ikuisesti.

 

Agnellin perheen persoonallisuus, Dante Giacosan nerokkuus ja suunnittelunäkemys sekä Vittorio Vallettan hallinnollinen kaukonäköisyys. Laajentuminen Yhdysvaltoihin ja Venäjälle, mutta myös keskeinen tukikohta Torinossa, Lingotton ja Mirafiorin teollisuuskomplekseissa. Ensimmäinen Fiat 3 1/2 HV, unohtumaton "Topolino", ikoninen 500 ja liikkuvuuden merkkipaalut, kuten 600, 124 ja Panda. Yrityksen kasvu, yhdistymiset ja yritysostot. Yli 120 vuotta poikkeuksellisia tapahtumia, karismaattisia hahmoja, yrityksen logon kehitystä ja tietenkin sen autoja: koko tarina kerrotaan FCA Heritage -sivustolla.

Palvelut

FCA Heritage tarjoaa Fiatin vanhojen autojen omistajille
ja keräilijöille laajan valikoiman palveluja,
jotka tarjoaa suoraan emoyhtiö.
Saat kaikki autosi tuotantotiedot - jotka on tallennettu
Centro Storico Fiatin arkistoihin - pyytämällä alkuperätodistuksen.
Luota FCA Heritage -asiantuntijaryhmän haltuun,
joka todistaa klassinen Fiat-mallisi alkuperäisyyden aitoustodistuksen
avulla tai suorittaa korjaukset ja täydellisen restauroinnin.

Reloaded by Creators

Fiatin vintage-autot, jotka kuuluvat kollektiiviseen mielikuvitukseen: FCA:n Heritage-asiantuntijoiden restauroimat ja sertifioimat autot voivat vihdoin palata markkinoille... rajoitettuna määränä.

 

Tule vintage-Fiatin omistajaksi, ostamalla se suoraan emoyhtiöltä. Katso, mitä autoja on tällä hetkellä saatavilla Reloaded by Creators -hankkeen valikoimassa.