Skip to content Skip to navigation
June 6, 2023

Uusi Fiat Topolino: sähköistää kaupunkiliikennettä ainutlaatuisella Dolce Vitan maulla

● Uusi Fiat Topolino: helpoin tapa rikastuttaa kaupunkiliikennettä Dolce Vitalla, ilolla ja väreillä.

● Uudessa Topolinossa on kaikki kestävän vapauden perusasiat kaupungissa: pienempi hiilijalanjälki, pienempi tilajalanjälki, pienempi äänijalanjälki.

● Uusi ajoneuvo, joka nauttii sähköisestä liikkuvuudesta kaikille, perheille ja nuorimmillekin: voit ajaa sitä 14-vuotiaasta alkaen – markkinoista riippuen.

● Mallisto koostuu kahdesta rungosta: "suljetusta" Topolinosta ja "avoimesta" Topolino Dolcevitasta, jossa on yksi väri, yksi vannerakenne, yksi sisustus ja jännittäviä mukautusvaihtoehtoja.

● Kauneus tulee saataville ja helpoksi: tarjotaan edullisella kuukausihinnalla ja vain kolmella napsautuksella ostaaksesi sen, yksinkertaisin asiakkaan digitaalinen kokemus koskaan.

FIAT jatkaa missiotaan kehittää kaupunkien kestävää liikkuvuutta ja tehdä niistä rentouttavia leikkipaikkoja, joissa ajamisesta tulee helppo ja kestävä kokemus, joka on kaikkien ulottuvilla. Tällainen tavoite toteutuu uuden Fiat Topolinon ansiosta, iloinen ja siisti uusi sähköauto kaikille, perheille ja nuorimmillekin, sillä alaikäraja sen ajoon – markkinoista riippuen – on 14 vuotta. Eklektinen sähköajoneuvo, joka sopii mihin tahansa hetkeen ja missä tahansa, tarjoten runsaasti käyttötapoja.
Topolino on ihanteellinen ratkaisu kaupunki- ja lyhyen matkan liikkumiseen, joka pääsee sähköisen luonteensa ansiosta minne tahansa. Kunnioitus brändin historialle ja sen kyvylle innovoida miellyttävällä ja viileällä tavalla, se ilmentää täydellisesti New Dolce Vita -tyyliä ja puhdasta italialaista kauneutta.
Aidosti ainutlaatuisilla lisävarusteilla - kuten pienellä suihkulla, joka tekee siitä täydellisen rannan välttämättömyyden -, raikas muotoilu ja kyky ajaa sitä 14-vuotiaasta ylöspäin, uusi Fiat Topolino ottaa myös uuden kohdeyleisön.
Lisäksi se ilmentää täydellisesti FIATin sitoutumista kestävään kehitykseen: sähköisen luonteensa ansiosta se vähentää hiilijalanjälkeä ja äänijalanjälkeä kaupunkikeskusten kestävyyttä kunnioittaen. Sen äärimmäisen pieni koko ei vaikuta liikenteeseen, päinvastoin, se tekee Topolinosta täydellisen kaupunkiliikenteen laitteen.

Topolino, FIATin tapa

FIATin missiona on edelleen tarjota vallankumouksellisia kaupunkiliikennekohteita, mutta nykypäivän skenaariossa, käänteellä, erilaisella, tuoreemmalla kerronnalla: Topolinon myötä Brändi edistää merkittävästi kaupunkien kestävää liikkuvuutta ja ottaa merkittävän askeleen kohti iloista kokonaisuutta. sähköistys. Fiat Topolino saa nuoret rakastumaan jälleen "autoon" ja kiehtoo Z-sukupolvea, nuorta yleisöä, joka kiinnittää suurta huomiota kestävän kehityksen aiheisiin herkkyydellä ja halulla ympäristöystävälliseen, henkilökohtaiseen, ystävälliseen ajo- ja kuljetusratkaisuun. Topolino edustaa myös Riviera-harrastajien nelipyöräistä unelmaa, joka on täydellinen ajoneuvo kokea Italian kesä Italian kauniin rannikon kapeilla teillä. Poikkeuksellinen kaksinaisuus: ihanteellinen sekä pieniin merenrantakyliin että kaoottiseen kaupungin keskustaan.

Italialaista kauneutta ja vapautta yksinkertaisuudessaan
Fiat Topolino on 500:n pikkusisar, joka on saanut nimensä ja muotoilunsa alkuperäisestä 500:sta, jota kutsuttiin lempeästi "Topolinoksi" pienen koon vuoksi, mikä laajentaa perhettä ja vahvistaa johtajuutta kestävässä kaupunkiliikenteessä. Sen tyyliä, kuten edeltäjänsäkin, ohjaa voimakas yksinkertaisuus, muotoilu, joka pyörii "vähemmän on enemmän" ympärillä ja tuo parantava yksinkertaisuus, joka on paras kumppani sen kauneudelle. Vapaus on avainsana: jaa se rakkaillesi, aja sillä kaikkialle ja kaikissa sääolosuhteissa ja sitten pysäköi se minne haluat. Skootteriin verrattuna se edustaa ääretöntä valikoimaa mahdollisuuksia. Sillä voidaan ajaa epäsuotuisista sääolosuhteista huolimatta, se on rakenteeltaan turvallisempi ja sen avulla voit jakaa matkasi ystävien tai perheen kanssa.
Mallisto koostuu kahdesta erilaisesta korista, yksi suljetusta ja toisesta avoimesta, jotka molemmat ovat rakenteeltaan yhdenmukaisia: yksi väri, Verde Vita, yksi vanteen muotoilu ja yksi esteettinen lähestymistapa sisustukseen. Tavalliseen autoon verrattuna äärimmäisen pienen kokonsa (pituus 2,53 metriä), helppokäyttöisyytensä ja turvallisen 45 km/h huippunopeuden ansiosta Topolino herättää uudelleen halun kulkea teillä stressittömästi. Molemmissa monikäyttöisissä malleissa on erinomainen sähkökapasiteetti 5,4 kWh:n akun ansiosta, joka tarjoaa jopa 75 km:n toimintasäteen ja alle neljän tunnin ajan täyteen lataukseen. Enemmän kuin mitä tarvitset merenrantapäiviisi tai päivittäiseen kiireeseen kaupunkien keskustoissa.
Pieni koko, vaikuttava tilan asuttavuus, kahden väärin kohdistetun istuimen ansiosta, laaja lasipinta, joka laajentaa huomattavasti tilan käsitystä kokonaisuudessaan, mutta erityisesti strategisten säilytystilojen ansiosta, kuten kuljettajan ja matkustajan välissä, johon mahtuu yksi matkalaukku sijoitettava, yhteensä 63 litraa sisätilaa.

Dolce Vita personointi

Fiat Topolinoon voidaan tehdä herkkä personointi, joka korostaa sen kesäistä Riviera-luonnetta entisestään: siihen on itse asiassa mahdollista lisätä superviileä ja eksklusiivinen suihku, joka on suunniteltu Italian rannikon rannalla vietettäviin päiviin.
Suljettu versio voidaan räätälöidä puisilla efektitarroilla oviin, kun taas avoimessa versiossa tarrat – kesätelttana raidoilla – voidaan lisätä kattoon antamalla lisätuntumaa Dolce Vitaa. Molemmat versiot on varustettu takavaunulla, Dolcevita Boxilla, joka on tyylikäs ja toimiva kangasnauha, jonka sisällä voidaan säilyttää henkilökohtaisia esineitä, sekä vintage-kromitehostepeileillä. Se, mikä erottaa ne, on lisätty sekä Dolcevita-ovikynnykset ja -köysi avoimeen versioon sekä katto-aurinkoverho suljetussa versiossa.
Lisäksi valinnaisia lisävarusteita löytyy Fiat Accessories -verkkosivuilta tai FIAT-jälleenmyyjiltä, jotka täyttävät kaikki asiakkaiden tarpeet. Täällä on saatavilla viisi erilaista tuotetta, jotka sopivat täydellisesti Topolino-tyyliin: tilava telinelaukku, USB-tuuletin, Bluetooth-kaiutin, lämpövesipullo sekä kuumille että kylmille juomille sekä kaksi istuinpäällistä, jotka muuntuvat mukavat ja pehmeät rantapyyhkeet tarvittaessa. Ne kaikki ilmeisesti toteutuivat Verde Vitassa.

Yksinkertainen ja iloinen asiakkaan digitaalinen matka vain kolmella napsautuksella
Jotta voimme tarjota entistäkin kevyemmän ja intuitiivisemman asiakaskokemuksen, uuden Fiat Topolinon ostoprosessi on uskomattoman yksinkertainen: vain 1 malli, 3 napsautusta ajoneuvon määrittämiseen ja ostamiseen sekä helpoin ostokokemus, jonka avulla asiakkaat voivat seurata ja seurata. heidän tilauksensa.

Topolinon lanseerauksen yhteydessä 4. heinäkuuta Italiassa ja Ranskassa on FIATin verkkosivuilla saatavilla erityinen "Ole ensimmäinen" -aloite niille, jotka haluavat olla ensimmäisinä ajamassa uutta sähköistä nelipyörää. Topolino saapuu ensimmäisenä Italiaan vuoden loppuun mennessä.

Uusi Topolino on täysin linjassa FIATin mission kanssa olla johtava kaupunkien kestävän liikkuvuuden ja kaikkien saavutettavissa oleva. Itse asiassa sen voi ostaa kuukausihinnalla kohdeyleisön tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaan. Edullinen kuukausittainen rahasumma, joka on suunniteltu edistämään sähkökaupungin elämäntapoja ja joka käytetään yleensä pay-per-view-television tilaukseen tai siihen, mitä maksat
joukkoliikenteen kuukausimaksu.

Torino, 4. heinäkuuta 2023

Other news that may interest you