500 – 1.0 70hv Hybrid Bensiinimoottori

Maksimiteho
KW (HV) @ RPM
51 (70) @ 6000

Vääntömomentti
NM (KGM) @ RPM
92 (93,8) @ 3500

HUIPPUNOPEUS
167 (KM/H)

KIIHTYVYYS (SEK.) 0/100 KM/H
13,8

MOOTTORIN PÄÄSTÖSTANDARDI
Euro 6

6-vaihteinen manuaalivaihteisto

500 % turvallinen

Siihen voit luottaa: se on 500, kompakti auto, joka välittää matkustajistaan. Sinun, ystäviesi ja perheesi turvallisuus on taattu 7 etu- ja sivuturvatyynyn ansiosta.

Kaikki hallinnassa

Rentouttava ajoelämys: 500 varmistaa, että ajoneuvosi on täysin hallinnassasi myös äkkijarrutuksen yhteydessä tai liukkailla pinnoilla, kiitos ESC-vakausjärjestelmän, jonka ABS ja ASR auttavat auton hallinnassa hankalissa olosuhteissa.

Aina turvallinen, haluamallasi vauhdilla

500:n teknologia merkitsee turvallisuutta: kun asetat maksimaalisen ajonopeuden matkasi alussa, nopeudenrajoitin varoittaa sinua sen ylittyessä. Kytke toiminto päälle ohjauspyörän alapuolelta ja matkasta tulee juuri sellainen kuin haluat.

Rentouttava ajoelämys

500:n matkustamossa käytettävissäsi on lisäksi vakionopeuden säädin. Matkan alussa voit asettaa haluamasi nopeuden ja 500 auttaa sinua ylläpitämään sen tasaisena koko matkan ajan. Sinä voit ottaa hyvän asennon ja rentoutua, myös pitkillä ajomatkoilla.

Mäki edessä? Ei huolta.

Huolestuttavatko mäkilähdöt? Tehokkaat liikkeellelähdöt ovat entistä helpompia 500:lle, jopa mäessä, sillä mäkilähtöavustin auttaa estämään ajoneuvon valumista taaksepäin, kun vapautat kytkimen.

Singing in the rain

Sade tai valo-olosuhteiden muutos eivät enää ole ongelma. Anturi havaitsee automaattisesti valon vähenemisen ja sytyttää ajovalot. Sateen sattuessa tuulilasinpyyhkimet aktivoituvat. Ja sinä voit jatkaa viheltelyä.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä