Yksityiskohdat ovat tärkeitä!

Pirskahtelevaa charmia

Nuoruutta ilmentävä tyyli tuo jokaiselle kuljettajalle hyvän tyylitajun. Kromisomisteet korostavat puskurin alkuperäistä muotoilua ja kehystävät sumu- ja peruutusvalot. Takavalot, joissa on integroidut jarruvalot, korostavat auton tyylikästä muotoilua.

Valitse tapasi loistaa

Kuva, joka on askeleen edellä muita! 500 on helposti tunnistettava. Sen uudet takapuskurin valot ja LED-tekniikalla varustetut päiväajovalot symboloivat Fiat 500: n tyyliä. Tyyli-ikonin eleganssin uusi sinetti.

NYKYAIKAINEN, MUTTA HELPPO YMMÄRTÄÄ

Kauniina oleminen on helppoa, mutta entä jos haluamme olla myös älykkäitä? : Fiat 500:n muotoilu ottaa huomioon myös edistyneen teknologian. Sen vuoksi huipputason UconnectTM-radio sisältää uusia ominaisuuksia, kojelaudan komennot on suunniteltu uudelleen ja keskikonsolissa on USB/AUX-IN-liitännät. Kuten huomaat, legenda on uudistanut itsensä säilyttäen kuitenkin persoonallisuutensa.

TYYLIN JA MUKAVUUDEN HARMONIA

Auton sisätilat on suunniteltu uusimpien suuntausten mukaisesti, jotka valloittavat ympäri maailmaa. Kaunis, mukava ja ergonominen. Tilava matkustamo varmistaa, että takana istuvat matkustajat tuntevat olonsa vieläkin mukavammaksi.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä