Muotoilu

Täydellisiä yksityiskohtia

Legendat eivät vanhene: ne kehittyvät. Siksi 500 on uudistanut ulkomuotonsa, sisätilansa ja teknologiansa. On totta, että perfektionistit etsivät jatkuvasti uudenlaista täydellisyyttä.

*Kuvan auto on Lounge-varustetasoa

Seuraa minua

500 on helposti tunnistettava. Myös takaa, sillä sen uusissa takapuskurin valoissa yhdistyvät jarruvalot, sivuvalot ja vilkut.

Mikä väri kertoo sinusta?

Valitse Fiat 500:n monista värivaihtoehdoista juuri sinua parhaiten kuvaava väri. Oletko kiinnostunut muodista? Aida viininpunainen tai Ice White helmiäisvalkoinen voisivat sopia sinulle. Vai oletko sittenkin enemmän rallifani? Ehkä Passione punainen kiehtoo sittenkin enemmän.

Loistava nopeus

Valitse Fiat 500:n monista ulkoväreista juuri sinua parhaiten kuvaava väri. Oletko kiinnostunut muodista? Aida viininpunainen tai Ice White helmiäisvalkoinen voisivat sopia sinulle. Vai sittenkin enemmän rallifani? Ehkä Passione punainen kiehtoo sittenkin enemmän.

Pirskahtelevaa charmia

Uudet DRL-valot, joissa on LED-teknologiaa ja 500-logon nollan innoittama muotoilu. Tyyli-ikonin eleganssin uusi sinetti.

Valitse tapasi loistaa

Huuda koko maailmalle, kuka olet: valitse 500:n tyylikkäät kromiyksityiskohdat tai 500S:n sporttinen Satin Graphite.

Sisätilat

Kauniina oleminen on helppoa, mutta entä jos haluamme olla myös älykkäitä? : Fiat 500:n muotoilu ottaa huomioon myös edistyneen teknologian. Sen vuoksi huipputason UconnectTM-radio sisältää uusia ominaisuuksia, kojelaudan komennot on suunniteltu uudelleen ja keskikonsolissa on USB/AUX-IN-liitännät.

Kuten huomaat, legenda on uudistanut itsensä säilyttäen kuitenkin persoonallisuutensa.

Paikoillainne, valmiit, soittolista

500 on varustettu ohjauspyörän säätimillä, jotka ovat vuorovaikutuksessa infotainment-toimintojen kanssa, kuten musiikin valitseminen, puheluihin vastaaminen, äänenvoimakkuuden säätö ja äänikomentojen käyttö.

Jokainen matka hallinnassa

7-tuumainen digitaalinen TFT-näyttö, joka tarkkailee ajomatkaasi nopeudesta rengaspaineeseen. Saatavilla kaksi erilaista graafista muotoilua, täydellisesti integroituna UconnectTM radio LIVE -järjestelmään, joka mahdollistaa liitettävyyden ja pääsyn mediatietoihin puhelimella.

Rohkea valinta

Mikä sopii sinulle parhaiten? 500S ylvästelee kokomustalla tyylillä. 500 sen sijaan tarjoaa mahdollisuuden valita norsunluunvalkoisen ja mustan välillä. Valinta riippuu vain siitä, mikä sopii sinulle parhaiten.

Kaikki käden ulottuvilla

500:n tilavat sisätilat ovat kompaktit ja toimintoihin yltäminen entistä helpompaa: kiitos keskikonsolin, jossa on USB- ja AUX-liitännät ja sisäänrakennettu mukiteline.

Matkustamon teknologia

Fiat 500 haluaa ajokokemuksesi olevan nautittava. Innovatiivisen Uconnect 7″ HD –navigointijärjestelmän avulla saat maksimaalisen hyödyn nykyaikaisesta teknologiasta sekä lyhyillä että pitkillä matkoilla.

Vaihda vaihteita tyylillä

Yhteensopiva vaihdekepin nuppi, jonka väri riippuu siitä, valitsetko norsunluunvalkoisen vai mustan sisustuksen.

Tai versiossa 500S krominen, jos tunnet olosi rohkeaksi.

Salainen aarrearkku

500 tukee tyyliäsi. Kojelauta on samanvärinen kuin auto, mikä luo harmonisen yhdistelmän. Sisäänrakennetut säilytyslokerot pitävät järjestyksessä kaiken sen, mitä tarvitset matkallasi, meikkipussista älypuhelimesi USB-johtoon.

Trendit tulevat ja menevät, 500 on tullut jäädäkseen

Ota hyvä asento ja nauti uniikista ajoelämyksestä: 500:n istuimet ovat yhtä mukavat kuin nojatuoli. Ja jos haluat personoida autosi, valitse Lounge-paketti ja sen tyylikkäät ratkaisut: vinyylinen takaikkuna ja päätuki luovat matkustamoon trendikkään vintage-ilmeen.

Ota rennosti, se on 500

Kaunis, mukava ja ergonominen. Takapenkille siirtymisestä on tehty entistä helpompaa.

Ajatonta tyyliä

Saatavana myös nahkaverhoilulla, jossa yhteensopiva pääntuki, erilaisia upotuksia tai kirjailuja ja kontrastiväri.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä