Skip to content Skip to navigation

  LIITETTÄVYYS
  ASTUU YHDISTETTYJEN AJONEUVOJEN MAAILMAAN!

  Fiat 600e on pakattu täyteen nykyaikaisia liitettävyysvarusteita- ja palveluita. Uconnect-palvelut auttavat asiakkaita arjessa. Järjestelmään on asennettu TomTom-navigointi automaattisilla karttapäivityksillä: se auttaa löytämään sopivat reitin varrella olevat latausasemat ja tarjoaa reaaliaikaista tietoa saatavilla olevista pysäköintipaikoista, mikä säästää parhaimmillaan aikaa ja rahaa. FIAT-sovellus helpottaa arkea, ja siinä on paljon etänä käytettäviä toimintoja: ajovalot, äänimerkki, keskuslukitus, esilämmitys/viilennys.

  CONNECT ONE: APU AINA KÄSILLÄ

  Fiat 600e-autossasi olet turvassa, minne tahansa menetkin. Voit soittaa hätäpuhelun kattoon asennetusta SOS-painikkeesta tai pyytää tiepalvelua suoraan ajoneuvon kosketusnäytöltä tai FIAT -sovelluksen kautta.

  CONNECT PLUS: NAUTI JOKAISESTA KYYDISTÄ MUKAVASTI

  Connect PLUS -paketin* avulla voit hallita autoasi paremmin kuin koskaan ennen, sillä sen avulla voit hallita ajoneuvoa etänä. Voit hallita latausta, vastaanottaa ilmoituksia ajoneuvon tilasta, suunnitella matkoja sähköautolla, käyttää navigointia ja monia muita palveluja. Sukella syvemmälle Connect Plus -palveluun ja tutustu käytettävissäsi oleviin palveluihin.

  *Saatavilla vain, kun CONNECT ONE -paketti on valittu.