Skip to content Skip to navigation

  AJAMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN HAUSKAA

  VIIHDETIETOJÄRJESTELMÄ

  500 % hauska. Fiat 500- ja 500C-hybridiautojen viihdetietojärjestelmä on varustettu UconnectTM 7" kosketusnäytöllisellä DAB-radiolla ja ohjauspyörän säätimillä. Bluetooth® -toiminnon ansiosta kätesi ovat vapaat ohjaamaan ratissa, samalla kun katseesi pysyy tiessä edessäsi.

  APPLE CARPLAY

  Apple CarPlay -toiminnon ansiosta voit yksinkertaisesti liittää iPhone-puhelimesi 7-tuuman Uconnect™ HD-näyttöön saadaksesi ajo-ohjeita, soittaaksesi puheluita, lähettää ja vastaanottaa viestejä ja kuunnellaksesi musiikkia, äänikirjoja tai podcasteja samalla, kun keskityt ajamiseen. Voit ohjata toimintoja Siri-ääniohjauksella tai kosketusnäytöllä. Saatavana lisävarusteena.

  CarPlay, iPhone ja Siri ovat Apple inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Tutustu yhteensopiviin laitteisiin täällä: https://www.apple.com/ios/carplay/

  ANDROID AUTO™

  500 ja 500C ovat yhteensopivia Android Auto™ -järjestelmän kanssa. Liitä älypuhelin ja hallitse karttoja, musiikkia, yhteystietoja ja muuta ilman, että turvallisuus vaarantuu. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta sovelluksesi näkyvät 7-tuuman Uconnect™ HD -näytöllä. Saatavana lisävarusteena.

  Google, Google Play ja Android Auto™ ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Tutustu täällä yhteensopiviin laitteisiin: https://www.android.com/intl/en_nz/auto/