Skip to content Skip to navigation

  LA PRIMA

  Nauti makeasta italialaisesta elämäntyylistä Fiat 600e La Primassa. Fiat 600e La Prima tarjoaa täyttä tyyliä, tekniikkaa ja mukavuutta aitoon ja kokonaisvaltaiseen Dolce Vita -tyyliin.

  KOE LA PRIMA

  Fiat 600e La Prima tarjoaa täyttä tyyliä, tekniikkaa ja mukavuutta aitoon ja kokonaisvaltaiseen Dolce Vita -tyyliin. Trendikäs muotoilu ja nykyaikaiset ominaisuudet, kuten väriterapia ja hierontatoiminto, takaavat todella moniaistillisen kokemuksen

  VÄRIT

  Fiat 600e La Prima on tarjolla 4 eri korinvärillä, jotka kaikki kuvastavat italialaista kauneutta ja luonnollisia ympäristöjä: Orange Sun (oranssi), Sand Earth (beige), Green Sea (turkoosi) ja Blue Sky (sininen).

  RENTOA AJOA

  Hyvinvointisi on etusijalla: koko matkustamo on suunniteltu hemmottelemaan matkustajia kaikilla mahdollisilla tavoilla. Jotta kokemus olisi kuin italialaisessa kylpylässä, kuljettajan istuin on varustettu sähkösäädöillä ja selän hierontatoiminnolla.

  TURVAOMINAISUUDET

  Fiat 600e on täynnä alan huippua olevia turvallisuusvarusteita ja avustimia. Tarjolla on tason 2 ajoavustimet, jotka tekevät matkan teosta mukavampaa.