Suorituskyky ja turvallisuus

95 HV 1,4-litrainen Fire bensiinimoottori

Fire on Tipo-perheen lähtötason bensiinimoottori. Kestävä, luotettava ja säästäväinen.

70

EC maksimivirta

kW (HV) @ rpm:

70 (95) @6000

127

EC maksimivääntömomentti

Nm (kgm) @ rpm:

127 @4500

185

Huippunopeus (km/h):

(km/h)

12,1

Kiihtyvyys 0-100 km/h (s):

0 -100 km/h (s)

Moottorin päästötaso:

Euro 6

 

Saatavilla 6-vaihteinen manuaalivaihteisto

120 HV 1,4-litrainen T-Jet bensiinimoottori

88

EC maksimivirta

kW (HV) @ rpm:

88 (120) @5000

215

EC maksimivääntömomentti

Nm (kgm) @ rpm

215 @2500

200

Huippunopeus

(km/h)

10,1

Kiihtyvyys

0 -100 km/h (s)

Moottorin päästötaso

Euro 6

 

Saatavilla 6-vaihteinen manuaalivaihteisto

Mielenrauhaa ja yksinkertaisuutta: Fiat Tipo perhefarmarin vakiovarusteisiin kuuluvat uusimmat turvajärjestelmät. Se sisältää 6 turvatyynyä ja ESC-järjestelmän, jossa on mäkilähtöavustin (Hill Holder), lukkiutumattomat ABS-jarrut ja sähköisesti ohjattu jarruvoiman jako (EBD), sumuvalot kääntymisvalotoiminnolla ja rengaspaineiden valvontajärjestelmä (TPMS).

Airbag Fiat Tipo Station Wagon

Fiat Tipo Perhefarmarissa on 6 turvatyynyä sisältäen etu-, ikkuna- ja sivutyynyt, jotka varmistavat maksimaalisen suojan jokaisella matkallasi.

Airbag Fiat Tipo Station Wagon

Korkeatasoinen aktiivinen turvallisuus ja täydellinen ohjauksen hallinta jarrutuksen aikana hätätilanteissa tai liukkailla pinnoilla hienostuneen ESC-vakausjärjestelmän ansiosta. Järjestelmään kuuluu ASR/MSR (luistonestojärjestelmä ja moottorin vääntövoiman hallintajärjestelmä), PBA (törmäyksenestojärjestelmä), TSC (perävaunun hallintajärjestelmä), HSA (mäkilähtöavustin), ERM (elektroninen kaatumisenestojärjestelmä) ja TCS (luistonhallintajärjestelmä).

ESC auto Fiat Tipo Station Wagon

Tipo on varusteltu kokonaisvaltaisella jarrutusavustimella, joka on ajoneuvotutkajärjestelmä joka havaitsee mahdolliset törmäykset ja aktivoi jarrutusjärjestelmän.

Full Brake Control auto Fiat Tipo 5 porte

Tipon etuosan anturijärjestelmä mittaa etäisyyden edessä olevaan ajoneuvoon ja korjaa sen, jos turvaväli on liian lyhyt.

Adaptive Cruise Control auto Fiat Tipo 5 porte

Aseta Tipo Perhefarmariin nopeusrajoitus ja järjestelmä varmistaa, että et ylitä sitä.

Speed Limiter auto Fiat Tipo 5 porte

ASR (Anti-Slip Regulation) -järjestelmä käyttää jarruja ja moottorin hallintaa parantaakseen Fiat Tipo Perhefarmarin renkaiden vetoa kaikilla nopeuksilla, jopa liukkailla pinnoilla.

ASR auto Fiat Tipo Station Wagon

Mäkilähtöavustin avustaa kuljettajaa mäkilähdössä pitämällä jarrun pohjassa noin 2 sekunnin ajan, mikä helpottaa liikkeelle lähtöä jarrua painamatta.

Hill Holder Fiat Tipo Station Wagon

Fiat Tipossa on erittäin kestävä ja kevyt runko, joka on valmistettu erittäin lujasta teräksestä (n. 80 % kokonaismäärästä) ja rakenteellisista sidosaineista. Tuloksena on erinomainen käsittely ja vaikuttava törmäysvastus yhdistettynä kevyempään painoon.

Telaio Fiat Tipo Station Wagon

Fiat Tipon MacPherson joustintukijousitus pystysuuntaisella joustintuella, vaakasuoralla poikittaistuella ja eteen suunnatulla pitkittäistuella takaavat luotettavan, kevyen ja tehokkaan jousitusjärjestelmän.

sospensioni McPherson Fiat Tipo Station Wagon

Tipo Perhefarmarin ansiosta tiukimmatkin ajoliikkeet ovat nopeita ja helppoja, sillä siinä on ennätyksellinen, alle 11 metrin kääntösäde.

Diametro sterzata Fiat Tipo Station Wagon