Tipo Perhefarmari – Kaikki mitä tarvitset. Ja paljon enemmän.

Fiat Tipo Perhefarmari: Tipon mukavuus ja persoonallisuus. Lisäksi enemmän tilaa perheellesi ja kaikelle mitä rakastat.

Teknologia

Tipo Station Wagon tecnologia infotainment

Kaikki hallinnassa

Kuuntele musiikkia, aktivoi karttoja, yhdistä Facebookiin ja Twitteriin: Tipo Perhefarmarin matkustamon teknologia tekee kaikesta helpompaa. UconnectTM -järjestelmä ja 7-tuumainen näyttö on yhteensopiva CarPlayn kanssa ja tukee Android Autoa, joten voit käyttää turvallisesti kaikkia älypuhelimesi sovelluksia
Uconnect Fiat Tipo Station Wagon

Anna mennä... hemmottele itseäsi

Kuka sanoi, että lapsia ei saa hemmotella? Anna heidän kuunnella haluamaansa musiikkia Deezeristä tai TuneInistä tai yhdistä heidän älypuhelimensa Uconnect™ 7” HD LIVE -järjestelmään. Voit aina keskeyttää heidät kuunnellaksesi uusimmat Reutersin uutiset tai päästäksesi ajan tasalle TomTom 3D -kartoista. Ja jos odotat heitä pysäköintihallissa, kuluta aikaa tarkistamalla päivitykset Facebookista tai Twitteristä.

Uconnect™ 7” HD LIVE -järjestelmä on yhteensopiva Apple CarPlay ja Android Auto™ -sovellusten kanssa.

Uconnect NAV Fiat Tipo Station Wagon

Mene sinne minne satelliittinavigaattori sinut vie

Anna teknologian näyttää tietä: voit käyttää TomTom 3D-karttoja, aktivoida TMC traffic -hälytykset tai laskea nopeimman reitin TomTom IQ Routes -sovelluksen avulla. Nauti ajamisesta ja säilytä mielenrauha.
Mopar® Map Care

Mopar® Map Care -järjestelmän avulla voit nyt päivittää kaikki satelliittinavigaattorisi kartat. Voit tehdä päivitykset itse osoitteessa www.maps.mopar.eu (ilmainen ensimmäisten kolmen vuoden ajan) tai ottaa yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään.
Tipo Station Wagon tecnologia infotainment

Apple CarPlay

Uusi Tipo Perhefarmari tukee Apple CarPlayta. Apple CarPlay on älykkäin ja turvallisin tapa käyttää iPhonea autossa. Kun avaintoiminnot ja tärkeimmät sovellukset on liitetty CarPlay -sovellukseen näytöllä, voit käyttää navigointitietoja, soittaa puheluita, lähettää ja vastaanottaa viestejä ja kuunnella musiikkia irrottamatta katsettasi tiestä. Kosketusnäytön ja ohjauspyörän säätimien lisäksi Sirin avulla voit käyttää äänikomentoja hallitaksesi iPhonen tärkeimpiä toimintoja.

Klikkaa tästä .

CarPlay, iPhone ja Siri ovat Apple Inc. rekisteröityjä tavaramerkkejä.
telecamera posteriore Fiat Tipo Station Wagon

Ei enää pysäköintiongelmia

On tietysti kätevää laittaa lapset kertomaan, milloin olet liian lähellä takana olevaa autoa, mutta entä jos apuri olisi auton sisällä jatkuvasti? Peruutuskamera voidaan integroida UconnectTM järjestelmään, mikä tekee parkkeeraamisesta helpompaa kuin koskaan.

Android Auto

Uusi Tipo Perhefarmari on yhteensopiva Android Auto™ -sovelluksen kanssa. Android Auto helpottaa sisällön ja sovellusten käyttöä ajon aikana, turvallisuudesta tinkimättä. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä näyttää sovelluksesi näytöllä helppolukuisina sivuina. Google Maps tarjoaa sinulle reaaliaikaista tietoa liikenteestä ja paljon muuta, kun taas korkealaatuinen hands free -teknologia mahdollistaa puheluiden soittamisen ja viestien vastaanottamisen irrottamatta käsiäsi ohjauspyörästä.

Klikkaa tästä

tutustuaksesi yhteensopiviin laitteisiin

Löydä lähin Tipo-jälleenmyyjäsi.

Syötä osoite, postinumero tai kaupunki etsiäksesi lähimmän jälleenmyyjäsi.

Abbiamo trovato
risultati vicino a te!