Suorituskyky ja turvallisuus

1,4-litrainen 95hv Fire-bensiinimoottori

70

EC maksimivirta

kW (HV) @ rpm:

70 (120) @5000

127

EC maksimivääntömomentti

Nm (kgm) @ rpm:

127 @2500

182

Huippunopeus

(km/h)

12,4

Kiihtyvyys

0 -100 km/h (s)

Moottorin päästötaso

Euro 6

 

Saatavilla 6-vaihteinen manuaalivaihteisto

1.4-litrainen 120hv T-Jet bensiinimoottori

88

EC maksimivirta

- kW (HV) @ rpm:

88 (95) @6000

215

EC maksimivääntömomentti

- Nm (kgm) @ rpm:

215 @4500

200

Huippunopeus

(km/h)

9,6

Kiihtyvyys

0 -100 km/h (s)

Moottorin päästötaso

Euro 6

 

Saatavilla 6-vaihteinen manuaalivaihteisto

Mielenrauhaa ja yksinkertaisuutta: Fiat Tipo 5-ovisen vakiovarusteisiin kuuluvat uusimmat turvajärjestelmät. Se sisältää 6 turvatyynyä ja ESC-järjestelmän, jossa on mäkilähtöavustin (Hill Holder), lukkiutumattomat ABS-jarrut ja sähköisesti ohjattu jarruvoiman jako (EBD), sumuvalot kääntymisvalotoiminnolla ja rengaspaineiden valvontajärjestelmä (TPMS).

Fiat Tipo 5 porte sicurezza

Fiat Tipo 5-ovisessa on 6 turvatyynyä sisältäen etu-, ikkuna- ja sivutyynyt, jotka varmistavat maksimaalisen suojan jokaisella matkallasi.

airbag Fiat Tipo 5 porte

Korkeatasoinen aktiivinen turvallisuus ja täydellinen ohjauksen hallinta jarrutuksen aikana hätätilanteissa tai liukkailla pinnoilla hienostuneen ESC-vakausjärjestelmän ansiosta. Järjestelmään kuuluu ASR/MSR (luistonestojärjestelmä ja moottorin vääntövoiman hallintajärjestelmä), PBA (törmäyksenestojärjestelmä), TSC (perävaunun hallintajärjestelmä), HSA (mäkilähtöavustin), ERM (elektroninen kaatumisenestojärjestelmä) ja TCS (luistonhallintajärjestelmä).

ESC auto Fiat Tipo 5 porte

Tipo on varusteltu kokonaisvaltaisella jarrutusavustimella, joka on ajoneuvotutkajärjestelmä joka havaitsee mahdolliset törmäykset ja aktivoi jarrutusjärjestelmän.

Full Brake Control auto Fiat Tipo 5 porte

Tipon etuosan anturijärjestelmä mittaa etäisyyden edessä olevaan ajoneuvoon ja korjaa sen, jos turvaväli on liian lyhyt.

Adaptive Cruise Control auto Fiat Tipo 5 porte

Aseta nopeusrajoitus ja järjestelmä varmistaa, että et ylitä sitä.

Speed Limiter auto Fiat Tipo 5 porte

ASR (Anti-Slip Regulation) -järjestelmä käyttää jarruja ja moottorin hallintaa parantaakseen Fiat Tipon renkaiden vetoa kaikilla nopeuksilla, jopa liukkailla pinnoilla.

ASR auto Fiat Tipo 5 porte

Mäkilähtöavustin avustaa kuljettajaa mäkilähdössä pitämällä jarrun pohjassa noin 2 sekunnin ajan, mikä helpottaa liikkeelle lähtöä jarrua painamatta.

Hill Holder Fiat Tipo 5 porte

Fiat Tipossa on erittäin kestävä ja kevyt runko, joka on valmistettu erittäin lujasta teräksestä (n. 80 % kokonaismäärästä) ja rakenteellisista sidosaineista. Tuloksena on erinomainen käsittely ja vaikuttava törmäysvastus yhdistettynä kevyempään painoon.

telaio Fiat Tipo 5 porte

Fiat Tipon MacPherson joustintukijousitus pystysuuntaisella joustintuella, vaakasuoralla poikittaistuella ja eteen suunnatulla pitkittäistuella takaavat luotettavan, kevyen ja tehokkaan jousitusjärjestelmän.

sospensioni McPherson Fiat Tipo hatchback

Tipo 5-ovisen ansiosta tiukimmatkin ajoliikkeet ovat nopeita ja helppoja, sillä siinä on ennätyksellinen, alle 11 metrin kääntösäde.

autoradio bluetooth Fiat Tipo 5 porte