Tipo 5-ovinen. Kompaktia eleganssia.

Teknologia

Uconnect NAV Fiat Tipo 5 porte

UconnectTM: kätevä sinulle, käytännöllinen jokaiselle

Istu Tipo 5-ovisen ohjauspyörän taakse ja koe kaikki se teknologia, joka on suunniteltu ajonautintoasi varten. UconnectTM 7’’ HD LIVE -järjestelmän avulla voit liittää puhelimesi Bluetoothilla, AUX tai USB-portilla, valita lempimusiikkisi tai antaa Deezerin tehdä valinta puolestasi, sekä lukea uusimmat Reutersin uutiset tai Facebook- ja Twitter-päivitykset.
Kaikki näyttöä koskettamalla. Tai kätevästi äänikomennoilla. Järjestelmä on yhteensopiva CarPlayn kanssa ja tukee Android Autoa, joten voit käyttää kaikkia älypuhelimesi sovelluksia turvallisesti.


Mopar® Map Care

Mopar® Map Care -järjestelmän avulla voit nyt päivittää kaikki satelliittinavigaattorisi kartat. Voit tehdä päivitykset itse osoitteessa www.maps.mopar.eu (ilmainen ensimmäisten kolmen vuoden ajan) tai ottaa yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään.
Uconnect NAV Fiat Tipo 5 porte

Minne olet matkalla?

Jos et tunne reittiä, anna Tipo 5-ovisen löytää se puolestasi: UconnectTM 7” NAV HD LIVE -järjestelmän avulla voit käyttää TomTom 3D-karttoja, aktivoida TMC traffic -hälytykset tai laskea nopeimman reitin TomTom IQ Routes -sovelluksen avulla. Kaikki tämä näyttöä koskettamalla, aivan kuin omalta tabletiltasi.

Apple CarPlay

Uusi Tipo 5-ovinen tukee Apple CarPlayta. Apple CarPlay on älykkäin ja turvallisin tapa käyttää iPhonea autossa. Kun avaintoiminnot ja tärkeimmät sovellukset on liitetty CarPlay -sovellukseen, voit käyttää navigointitietoja, soittaa puheluita, lähettää ja vastaanottaa viestejä ja kuunnella musiikkia irrottamatta katsettasi tiestä. Kosketusnäytön ja ohjauspyörän säätimien lisäksi Sirin avulla voit käyttää äänikomentoja hallitaksesi iPhonen tärkeimpiä toimintoja.

Klikkaa tästä tutustuaksesi yhteensopiviin laitteisiin.

CarPlay, iPhone ja Siri ovat Apple Inc. rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Android Auto™

Uusi Tipo 5-ovinen on yhteensopiva Android Auto™ -sovelluksen kanssa. Android Auto helpottaa sisällön ja sovellusten käyttöä ajon aikana, turvallisuudesta tinkimättä. Google Maps tarjoaa sinulle reaaliaikaista tietoa liikenteestä ja paljon muuta, kun taas korkealaatuinen hands free -teknologia mahdollistaa puheluiden soittamisen ja viestien vastaanottamisen irrottamatta käsiäsi ohjauspyörästä.

Klikkaa tästä tutustuaksesi yhteensopiviin laitteisiin.
Tipo 5 porte ecodrive mycar

Seuraa päästöjäsi ja kulutustasi

5-ovinen Tipo ei ole pelkästään mukava ja hyvännäköinen, vaan myös parantaa ajotapaasi. Eco Drive-toiminnon avulla voit vähentää kulutusta ja päästöjä. Toiminto analysoi ajoasi ja antaa vinkkejä mitä voit tehdä parantaaksesi ajotapaasi. Ja jos et satu muistamaan minne pysäköit autosi, säästä energiaa ja aktivoi my Car -joka paikantaa autosi sekunneissa.
telecamera posteriore Fiat Tipo 5 porte

Silmät selässäkin

Pysäköiminen on helppoa peruutuskameran kanssa. Uconnect TM-järjestelmän sisäänrakennetun peruutuskameran avulla pysäköinti on helppoa minne vain.

Löydä lähin Tipo-jälleenmyyjäsi.

Syötä osoite, postinumero tai kaupunki etsiäksesi lähimmän jälleenmyyjäsi.

Abbiamo trovato
risultati vicino a te!