Skip to content Skip to navigation

HUOLTO

Palvelumaailma, joka on suunniteltu erityisesti asiakkaillemme ja heidän ajoneuvoilleen vastaamaan kaikkiin heidän tarpeisiinsa varaosista asiakaspalveluun.

Etsi paikallinen hyväksytty jälleenmyyjä

Etsi lähin valtuutettu Fiat-jälleenmyyjäsi mahdollisia jälkihuoltopalveluita varten.

MOPAR® Alkuperäiset osat

MOPAR®:na tiedämme kaiken Fiat-ajoneuvoista, koska olemme osa tiimiä, joka suunnittelee ja valmistaa niitä. Käyttämällä aitoja MOPAR®-osia, jotka on suunniteltu säilyttämään Fiatisi alkuperäiset ominaisuudet samojen tiukkojen standardien mukaisesti, joita varten se alun perin rakennettiin, voimme varmistaa luotettavuuden, mukavuuden ja suorituskyvyn.
Alkuperäiset tarvikkeet

MOPAR® Alkuperäiset tarvikkeet

MOPAR® Accessories, valikoima ainutlaatuisia lisävarusteita, jotka on suunniteltu ja testattu parantamaan Fiatisi kaikkia ominaisuuksia, jolloin voit muokata Fiatiasi haluamallasi tavalla.

MOPAR® Ajoneuvon suojaus

Pidä Fiat huippukunnossa MOPAR® Vehicle Protectionin avulla, joka sisältää asiakkaamme elämäntyyliin suunniteltuja ja räätälöityjä palvelusopimuksia. Valikoima paketteja, jotka on suunniteltu tarjoamaan kaikille asiakkaillemme ajamisen iloa ilman ongelmia tai huolia. MOPAR®; Ajoneuvon suojaus antaa sinulle takuun, että kaikki autosi huoltotoimenpiteet suoritetaan vain MOPAR® Original Parts -osilla ja täysin pätevien, erikoistuneiden teknikkojen suorittamassa valtuutetuissa Fiat-huoltokeskuksissa kaikkialla Euroopassa. MOPAR® Vehicle Protection tarjoaa täydellisen mielenrauhan ilman riskejä ja odottamattomia kuluja.
Näytä yksityiskohdat

Vehicle Warranty


MOPAR® offers a comprehensive warranty for your vehicle, giving you peace of mind at all times.

Fiat Assist


MOPAR® provides three years roadside assistance*, available 24 hours a day, 7 days a week and a dedicated customer care team. *for vehicles registered from March 2016.

Maintenance


Servicing Schedules required to maintain your Fiat to manufacturers standards.

User Manual


If you have lost your Fiat user manual or warranty booklet, you can now view and download it online.

MOPAR® Kampanjat

Räätälöidyt tarjoukset huollosta lisätarvikkeisiin, joiden tarkoituksena on pitää Fiatisi kunnossa ja yksilöllisenä

MyFiat

Rekisteröi autosi osoitteessa my.fiat.com ja tutustu etujen ja tarjousten maailmaan, jotka on suunniteltu yksinomaan sinulle ja pitävät sinut ajan tasalla tärkeistä tiedoista ja tarjouksista, kun niitä eniten tarvitset.

Mikä Mopar® on?

MOPAR® on täydellinen omistuskokemus, joka tarjoaa asiakkailleen luokkansa parhaat tuotteet ja palvelut. Näitä alueita ovat tapaturmatuki, vakuutuspalvelut, ajoneuvojen suojaus, lisävarusteet ja asiakaspalvelu. MOPAR® täyttää kaikki jälkimarkkinoiden tarpeet varmistaen asiakastyytyväisyyden ja -uskollisuuden.

Asiakaspalvelu

Fiat tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi tuen erityisellä asiakaspalvelulla. Se voi tarjota sinulle:

Tietoja malleista, palveluista, myynti- ja tukiverkostoista ja ratkaisuista raportoituihin ongelmiin.