SÄHKÖAUTO

1. SUUNNITELTU PÄIVITTÄISEEN AJOON

Uuden Fiat 500 sähköauton 320 kilometrin* toimintamatka riittää erinomaisesti keskimääräiseen päivittäiseen ajoon. Pelkässä kaupunkiajossa toimintamatka on jopa 400 km.*

*WLTP-tyyppihyväksyntä

  • WLTP-TOIMINTAMATKA jopa 320 KM
  • KAUPUNKIAJOSSA jopa 400 KM

 

2. ÄLYKÄS ”SHERPA MODE”

Voit valita ”Sherpa Moden”, älykkään ajo-asetuksen, joka säästää energiaa ja laskee tarkalleen, miten päästä määränpäähän optimoimalla auton parametreja, esimerkiksi ilmastoinnin toimintaa ja kaasupolkimen vastetta.

 

3. PIKALATAUS

Uusi Fiat 500 voidaan ladata pikalatauspisteissä. Jo 5 minuutin latauksella saadaan 50 kilometrin toimintamatka 35 minuutissa akun kapasiteetista 85 % täyteen.

  • PIKALATAUS –  85KW
  • 50 KM TOIMINTAMATKAA 5 MINUUTISSA
  • 80 % AKUN KAPASITEETISTA 35 MINUUTISSA

DYNAAMINEN KAASUPOLJIN

Uusi Fiat 500 on yksi ensimmäisistä autoista, joka tarjoaa uudenlaisen kaasupolkimen sekä kiihdyttämiseen että hidastamiseen. Aina kun kuljettaja nostaa jalan polkimelta ja auto hidastaa, se palauttaa liike-energiaa akkuun pidentäen toimintamatkaa.

LATAUSRATKAISUT

HELPPO LATAUS KOTONA

Ainutlaatuinen Fiat 500 Wallbox-kotilatauspiste varustettu Mode 3 -kaapelilla. Sen avulla luot oman latausaseman helposti kotiisi. Kaikki toimii Plug & Play -periaatteella, joka ei vaadi erillistä asennusta. Tarvitset ainoastaan Bluetooth-yhteyden akun tilan tarkistamiseksi.


HELPPO LATAUS KODIN ULKOPUOLELLA

Ei hätää, jos et ole kotona, sillä voit käyttää mukana toimitettua Mode 3 -kaapelia uuden 500 «la Priman» lataamiseen julkisissa latauspisteissä sekä pysäköintipaikoilla.


*Auton kulutus, toimintamatka, latausteho ja -aika voivat vaihdella ilmoitetusta ohjearvosta. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kulutuksen pitämiseksi alhaisena autoa on ladattava säännöllisesti. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä