SÄHKÖ-OMINAISUUDET

SUUNNITELTU PÄIVITTÄISEEN AJOON

Uuden Fiat 500 sähköauton 320 kilometrin* toimintamatka riittää erinomaisesti keskimääräiseen päivittäiseen ajoon. Pelkässä kaupunkiajossa toimintamatka on jopa 400 km.*

*WLTP-tyyppihyväksyntä

  • WLTP-TOIMINTAMATKA jopa 320 KM
  • KAUPUNKIAJOSSA jopa 400 KM

SÄÄSTÄ ENERGIAA

ÄLYKÄS ”SHERPA MODE”

Voit valita ”Sherpa Moden”, älykkään ajo-asetuksen, joka säästää energiaa ja laskee tarkalleen, miten päästä määränpäähän optimoimalla auton parametreja, esimerkiksi ilmastoinnin toimintaa ja kaasupolkimen vastetta.

 

LADATTU JO YHDESSÄ KAHVITAUOSSA

PIKALATAUS

Uusi Fiat 500 voidaan ladata pikalatauspisteissä. Jo 5 minuutin latauksella saadaan 50 kilometrin toimintamatka 35 minuutissa akun kapasiteetista 85 % täyteen.

  • PIKALATAUS –  85KW
  • 50 KM TOIMINTAMATKAA 5 MINUUTISSA
  • 80 % AKUN KAPASITEETISTA 35 MINUUTISSA

DYNAAMINEN KAASUPOLJIN

Uusi Fiat 500 on yksi ensimmäisistä autoista, joka tarjoaa uudenlaisen kaasupolkimen sekä kiihdyttämiseen että hidastamiseen. Aina kun kuljettaja nostaa jalan polkimelta ja auto hidastaa, se palauttaa liike-energiaa akkuun pidentäen toimintamatkaa.

LATAUSRATKAISUT

HELPPO LATAUS KOTONA

Ainutlaatuinen Fiat 500 Wallbox-kotilatauspiste varustettu Mode 3 -kaapelilla. Sen avulla luot oman latausaseman helposti kotiisi. Kaikki toimii Plug & Play -periaatteella, joka ei vaadi erillistä asennusta. Tarvitset ainoastaan Bluetooth-yhteyden akun tilan tarkistamiseksi.

HELPPO LATAUS KODIN ULKOPUOLELLA

Ei hätää, jos et ole kotona, sillä voit käyttää mukana toimitettua Mode 3 -kaapelia uuden 500 «la Priman» lataamiseen julkisissa latauspisteissä sekä pysäköintipaikoilla.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä