Teknologia

Huom. Varmista jälleenmyyjältäsi lisävarusteiden saatavuus ja yhteensopivuus älylaitteittesi kanssa!

Uconnect TM: kätevä sinulle, käytännöllinen jokaiselle

Istu Tipon ohjauspyörän taakse ja koe kaikki se teknologia, joka on suunniteltu ajonautintoasi varten. UconnectTM 7’’ HD LIVE -järjestelmän avulla voit liittää puhelimesi Bluetoothilla, AUX tai USB-portilla, valita lempimusiikkisi tai antaa Deezerin tehdä valinta puolestasi, sekä lukea uusimmat Reutersin uutiset tai Facebook- ja Twitter-päivitykset.

Kaikki näyttöä koskettamalla. Tai kätevästi äänikomennoilla. Järjestelmä on yhteensopiva CarPlayn kanssa ja tukee Android Autoa, joten voit käyttää kaikkia älypuhelimesi sovelluksia turvallisesti.

Mopar® Map Care

Mopar® Map Care -järjestelmän avulla voit nyt päivittää kaikki satelliittinavigaattorisi kartat. Voit tehdä päivitykset itse osoitteessa www.maps.mopar.eu (ilmainen ensimmäisten kolmen vuoden ajan) tai ottaa yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään.

Minne olet matkalla?

Jos et tunne reittiä, anna Tipon löytää se puolestasi: UconnectTM 7” NAV HD LIVE -järjestelmän avulla voit käyttää TomTom 3D-karttoja, aktivoida TMC traffic -hälytykset tai laskea nopeimman reitin TomTom IQ Routes -sovelluksen avulla. Kaikki tämä näyttöä koskettamalla, aivan kuin omalta tabletiltasi.

Android Auto™

Uusi Tipo on yhteensopiva Android Auto™ -sovelluksen kanssa. Android Auto helpottaa sisällön ja sovellusten käyttöä ajon aikana, turvallisuudesta tinkimättä. Google Maps tarjoaa sinulle reaaliaikaista tietoa liikenteestä ja paljon muuta, kun taas korkealaatuinen hands free -teknologia mahdollistaa puheluiden soittamisen ja viestien vastaanottamisen irrottamatta käsiäsi ohjauspyörästä.

Klikkaa tästä tutustuaksesi yhteensopiviin laitteisiin.

Seuraa päästöjäsi ja kulutustasi

Tipo ei ole pelkästään mukava ja hyvännäköinen, vaan myös parantaa ajotapaasi. Eco Drive-toiminnon avulla voit vähentää kulutusta ja päästöjä. Toiminto analysoi ajoasi ja antaa vinkkejä mitä voit tehdä parantaaksesi ajotapaasi. Ja jos et satu muistamaan minne pysäköit autosi, säästä energiaa ja aktivoi my Car -joka paikantaa autosi sekunneissa.

Silmät selässäkin

Pysäköiminen on helppoa peruutuskameran kanssa. Uconnect TM-järjestelmän sisäänrakennetun peruutuskameran avulla pysäköinti on helppoa minne vain.

Suorituskyky

1.0-litrainen FireFly Turbo -moottori

  • Teho (kW / hv):  74 kW / 100 5.000 rpm
  • Vääntömomentti (Nm): 270 Nm / 1.500 rpm
  • Vaihteisto: 5–vaihteinen manuaalivaihteisto, etuveto
  • Vetopaino: 1.500kg
  • Tavaratila: 440L/550L

Matkustamo

Mielenrauhaa ja yksinkertaisuutta: Fiat Tipon vakiovarusteisiin kuuluvat uusimmat turvajärjestelmät. Se sisältää 6 turvatyynyä ja ESC-järjestelmän, jossa on mäkilähtöavustin (Hill Holder), lukkiutumattomat ABS-jarrut ja sähköisesti ohjattu jarruvoiman jako (EBD), sumuvalot kääntymisvalotoiminnolla ja rengaspaineiden valvontajärjestelmä (TPMS).

6 turvatyynyä

Fiat Tipossa on 6 turvatyynyä sisältäen etu-, ikkuna- ja sivutyynyt, jotka varmistavat maksimaalisen suojan jokaisella matkallasi.

ESC

Korkeatasoinen aktiivinen turvallisuus ja täydellinen ohjauksen hallinta jarrutuksen aikana hätätilanteissa tai liukkailla pinnoilla hienostuneen ESC-vakausjärjestelmän ansiosta. Järjestelmään kuuluu ASR/MSR (luistonestojärjestelmä ja moottorin vääntövoiman hallintajärjestelmä), PBA (törmäyksenestojärjestelmä), TSC (perävaunun hallintajärjestelmä), HSA (mäkilähtöavustin), ERM (elektroninen kaatumisenestojärjestelmä) ja TCS (luistonhallintajärjestelmä).

Jarrutusavustin

Tipo on varusteltu kokonaisvaltaisella jarrutusavustimella, joka on ajoneuvotutkajärjestelmä joka havaitsee mahdolliset törmäykset ja aktivoi jarrutusjärjestelmän.

Adaptiivinen vakionopeuden säädin

Tipon etuosan anturijärjestelmä mittaa etäisyyden edessä olevaan ajoneuvoon ja korjaa sen, jos turvaväli on liian lyhyt.

ASR

ASR (Anti-Slip Regulation) -järjestelmä käyttää jarruja ja moottorin hallintaa parantaakseen Fiat Tipon renkaiden vetoa kaikilla nopeuksilla, jopa liukkailla pinnoilla.

Mäkilähtöavustin

Mäkilähtöavustin avustaa kuljettajaa mäkilähdössä pitämällä jarrun pohjassa noin 2 sekunnin ajan, mikä helpottaa liikkeelle lähtöä jarrua painamatta.

Runko

Fiat Tipossa on erittäin kestävä ja kevyt runko, joka on valmistettu erittäin lujasta teräksestä (n. 80 % kokonaismäärästä) ja rakenteellisista sidosaineista. Tuloksena on erinomainen käsittely ja vaikuttava törmäysvastus yhdistettynä kevyempään painoon.

Mac Pherson-tukijousitus

Fiat Tipon MacPherson joustintukijousitus pystysuuntaisella joustintuella, vaakasuoralla poikittaistuella ja eteen suunnatulla pitkittäistuella takaavat luotettavan, kevyen ja tehokkaan jousitusjärjestelmän.

Kääntösäde

Tipon ansiosta tiukimmatkin ajoliikkeet ovat nopeita ja helppoja, sillä siinä on ennätyksellinen, alle 11 metrin kääntösäde.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä