Tarvitsetko lisää tilaa?

5-ovinen Fiat Tipo on suunniteltu varmistamaan äärimmäinen mukavuus niin kuljettajille kuin matkustajillekin. Sisätiloihin mahtuu viisi aikuista mukavasti, jopa pitkille ihmisille on riittävästi tilaa. Maksimaalista mukavuutta tien päällä. Kaikille.

Teillä kahdella klikkaa varmasti...

Musiikkia? Klik. Ilmastointi? Klik. Puheluihin vastaaminen? Klik. Tipossa voit tehdä kaiken yhdellä klikkauksella.

Liikkumisen vapautta

Luokkansa johtava jalkatila, sekä edessä että takana, mahdollistaa rentoutumisen myös pitkillä matkoilla.

Sisätilan yksityiskohdat

Musta teknonahkainen ohjauspyörä ja vaihdekepin nuppi lisäävät toimivuuteen tyyliä.

Uconnect teknologia

Fiat Tipolla voit ajaa irrottamatta käsiäsi ohjauspyörästä UconnectTM järjestelmän 7-tuumaisen HD-kosketusnäytön ansiosta. Apple CarPlay -yhteensopivuuden ja Android Auto -tuen ansiosta teknologia on todellakin palveluksessasi juuri nyt.

Säilytyslokerot

Fiat Tipo on varustettu 9 säilytyslokerolla, joiden koko säilytyskapasiteetti on 12 litraa, joten niissä on tilaa kaikelle.

Koska jokainen tarvitsee omaa tilaa

Sukella mukavuuden uuteen ulottuvuuteen. Fiat Tipon tilavat sisätilat ja mukavat istuimet tekevät pisimmästäkin ajomatkasta nautinnon.

Ei enää kolmantena pyöränä

Ergonominen istuin, jossa on ristiselän tuki ja sivutuet; ohjauspyörän, istuimen ja poljinten täydellinen sijoittelu; ohjauspyörän säätimet. Tipon jokainen yksityiskohta on suunniteltu varmistamaan ansaitsemasi mukavuus.

Kuljettajan istuin

Kaikki mukavuus, jonka ansaitset: ergonominen istuin, jossa on sivutuki ja sähkösääteinen ristiselän tuki. Ohjauspyörän, istuimen ja poljinten täydellinen sijoittelu. Kaikki säätimet yhden kosketuksen päässä.

Istu, ole hyvä

Tinkimätöntä tyyliä ja mukavuutta: Fiat Tipossa on mukavat, tukevat ja ergonomiset istuimet, jotka on saatavana kankaisina tai teknonahkaisina. Sekä luokkansa johtava jalkatila, jossa jokaisella on tilaa venytellä ja rentoutua.

Saat mahtumaan siihen koko elämäsi

Toiminnallisuus on Fiat Tipon yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Tipon 440 litrainen tavaratila on yksi luokkansa tilavimmista. Iso lastausaukon ja tilavan sisätilan ansiosta jokainen perheenjäsen voi ottaa matkalle mukaan oman laukun. 60/40 taittuva takapenkki antaa mahdollisuuden kuljettaa myös pidempiä tavaroita.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä