TEKNOLOGIA

Mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Vapaus mennä minne tahansa ja olla yhteydessä keneen tahansa. Uusi 500X City Cross tuo tulevaisuuden lähellesi.

Huom. Varmista jälleenmyyjältäsi lisävarusteiden saatavuus ja yhteensopivuus älylaitteittesi kanssa!

 

Suorituskyky ja turvallisuus

Nauti seikkailuistasi turvallisesti. Innovatiivisimmilla ajoteknologioilla varustettu 500X on valmiina viemään sinut kaikenlaisiin maastoihin.

Speed Advisor – Nopeusavustin

Nopeuden säätäminen yhdellä klikkauksella? Nyt se on mahdollista. Nopeusavustin ja liikennemerkkitunnistin määrittävät nopeusrajoituksen ja auttavat sinua säätämään ajovauhtiasi nopeasti ja turvallisesti.

Lane Assist – Kaistavahti

Poissa raiteilta? Ei hätää. Kaistavahdin avulla 500X City Cross ilmoittaa, jos poikkeat kaistaltasi vahingossa.

Turvavälin valvonta

Lopeta ajonopeuden säätäminen. Valitse nopeus mukautuvan vakionopeudensäätimen avulla ja 500X ylläpitää ja mukauttaa sen edessäsi olevan ajoneuvon mukaan.

Automaattinen hätäjarru

Älä pelkää yllättäviä esteitä. Automaattisen hätäjarrun avulla 500X tunnistaa edessäsi olevan ajoneuvon sijainnin ja on valmis hätäjarruttamaan tarvittaessa.

Blind Spot Alert

500X-autolle kuolleet kulmat eivät ole enää ongelma, koska järjestelmä tarkistaa muut ajoneuvot kriittisimmissä paikoissa ja varoittaa sinua niiden sijainnista sivupeilien valoilla.

Risteävän takaliikenteen tunnistin

Valpas katse tiessä, myös peruutuksen aikana. Risteävän takaliikenteen tunnistin havaitsee ajoneuvot ja kohteet, jotka ovat kohtisuoraan tielläsi ja varoittaa niiden sijainnista mittariston äänien ja kuvakkeiden avulla.

Mukavuus ja turvallisuus

 

6 turvatyynyä

Kaikkein paras, myös passiivisen turvallisuuden saralla. 500X City Cross -malleissa on kuusi turvatyynyä, jotka varmistavat turvallisuutesi tien päällä.

 

Peruutustutkat edessä ja takana

Parkkeeraaminen helpompaa maalla kuin kaupungissa? Ei huolta, 500X:n peruutustutkat edessä ja takana tekevät pysäköinnistä helppoa. Kaikkialla!

Uconnect™ 7” HD LIVE

Suuntaa kohti seuraavaa seikkailua. Kun Uconnect™ 7” HD LIVE on vakiovarusteena, ystäväsi, soittolistasi ja karttasi ovat vain klikkauksen päässä.

Android Auto™

Musiikkia, sovelluksia ja paljon muuta. Android Auto™ näyttää sovelluksesi 500X:n näytöllä yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla helppolukuisina sivuina.

Android, Android Auto™, Google Play ja muut ovat Google Inc. rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Mopar® Connect

Uuden sukupolven teknologialla varustetun  Mopar® Connectin avulla autosi on aina hallinnassa,  missä ikinä oletkin.  Tiedät, mihin se on pysäköity, voit lukita ja avata ovet kaukosäätimellä. Saat ilmoituksen kaikista auton liikkeistä ja nopeudesta, vaikka et itse ajaisi autoa.

Mopar® Map Care

Maailma muuttuu jatkuvasti. Pysy ajan tasalla. Mopar® Map Caren avulla (järjestelmän käyttö on ilmaista kolme ensimmäistä vuotta) voit päivittää navigaattorin kartat automaattisesti.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä