Suorituskyky ja turvallisuus

Aamuruuhkassa tai lauantai-iltana kaupunkivaloissa. Keskustassa tai lähiössä. Nauti kaupungista uuden sukupolven ajoteknologian ansiosta.

Speed Advisor – Nopeusavustin

Nopeuden säätäminen yhdellä klikkauksella? Nyt se on mahdollista. Nopeusavustin ja liikennemerkkitunnistin määrittävät nopeusrajoituksen ja auttavat sinua säätämään ajovauhtiasi nopeasti ja turvallisesti.

Lane Assist – Kaistavahti

Poissa raiteilta? Ei hätää. Kaistavahdin avulla 500X City Cross ilmoittaa, jos poikkeat kaistaltasi vahingossa.

Turvavälin valvonta

Lopeta ajonopeuden säätäminen. Valitse nopeus mukautuvan vakionopeudensäätimen avulla ja 500X ylläpitää ja mukauttaa sen edessäsi olevan ajoneuvon mukaan.

Automaattinen hätäjarru

Älä pelkää yllättäviä esteitä. Automaattisen hätäjarrun avulla 500X tunnistaa edessäsi olevan ajoneuvon sijainnin ja on valmis hätäjarruttamaan tarvittaessa.

Blind Spot Alert

500X-autolle kuolleet kulmat eivät ole enää ongelma, koska järjestelmä tarkistaa muut ajoneuvot kriittisimmissä paikoissa ja varoittaa sinua niiden sijainnista sivupeilien valoilla.

Risteävän takaliikenteen tunnistin

Valpas katse tiessä, myös peruutuksen aikana. Risteävän takaliikenteen tunnistin havaitsee ajoneuvot ja kohteet, jotka ovat kohtisuoraan tielläsi ja varoittaa niiden sijainnista mittariston äänien ja kuvakkeiden avulla.

Teknologia

Uusi 500X tuo tulevaisuuden lähellesi. Pysy yhteydessä rakastamiisi asioihin ja ihmisiin.

Huom. Varmista jälleenmyyjältäsi lisävarusteiden saatavuus ja yhteensopivuus älylaitteittesi kanssa!

Android Auto

Musiikkia, sovelluksia ja paljon muuta. Android Auto™ näyttää sovelluksesi 500X Urbanin näytöllä yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla helppolukuisina sivuina.

Android, Android Auto™, Google Play ja muut ovat Google Inc. rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Uconnect™ 7” HD LIVE

Kuka on paras ajokumppanisi? 500X. Kun Uconnect™ 7” HD LIVE on vakiovarusteena, puheluihin vastaaminen, viestien vaihtaminen, soittolistan valitseminen  ja parhaan reitin asettaminen on vain yhden nopean näpäytyksen päässä.

Mopar® Map Care

Maailma muuttuu jatkuvasti.  Pysy ajan tasalla. Mopar® Map Caren avulla  (järjestelmän käyttö on ilmaista kolme ensimmäistä vuotta) voit päivittää navigaattorin kartat automaattisesti.

Mopar® Connect

Uuden sukupolven teknologialla varustetun Mopar® Connectin avulla autosi on aina hallinnassa, missä ikinä oletkin. Tiedät, mihin se on pysäköity, voit lukita ja avata ovet kaukosäätimellä. Saat ilmoituksen auton liikkeistä ja nopeudesta, vaikka et itse ajaisi autoa.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä