Teknologia

Uusi 500X tuo tulevaisuuden lähellesi. Pysy yhteydessä rakastamiisi asioihin ja ihmisiin.

Huom. Varmista jälleenmyyjältäsi lisävarusteiden saatavuus ja yhteensopivuus älylaitteittesi kanssa!

Suorituskyky ja turvallisuus

Aamuruuhkassa tai lauantai-iltana kaupunkivaloissa. Keskustassa tai lähiössä. Nauti kaupungista uuden sukupolven ajoteknologian ansiosta.

Ajoassistenttiteknologiat

Traffic Sign Recognition (TSR) – Liikennemerkkitunnistin

Tuulilasiin asennetun kameran avulla järjestelmä tunnistaa tärkeimmät liikennemerkit ja nopeusrajoitukset. Se näyttää vastaavat ikonit mittaristossa ja ilmoittaa jos ajat ylinopeutta.

Speed Advisor – Nopeusavustin

Yhdellä klikkauksella säilytät liikennemerkkitunnistimen lukeman nopeusrajoituksen.

Mukavuus ja turvallisuus

Lane Assist – Kaistavahti

Älykäs järjestelmä, joka valvoo auton sijaintia kaistalla. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa mittariston merkeillä ja lisäämällä ohjauspyörän vastusta.

6 turvatyynyä

Parasta turvallisuutta, jopa passiivisen turvallisuuden suhteen, kuusi kaksiosaista turvatyynyä – edessä, sivuilla ja ikkunoissa.

Pysäköintitutkat edessä ja takana

Vaikeatkin pysäköintitilanteet muuttuvat helpommiksi, kun 500X auttaa sinua pysäköimään. Pysäköintitutkat edessä ja takana varoittavat äänimerkillä, jos olet liian lähellä muita ajoneuvoja tai esteitä.

Android Auto

Musiikkia, sovelluksia ja paljon muuta. Android Auto™ näyttää sovelluksesi 500X Urbanin näytöllä yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla helppolukuisina sivuina.

Android, Android Auto™, Google Play ja muut ovat Google Inc. rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Uconnect™ 7” HD LIVE

Kuka on paras ajokumppanisi? 500X. Kun Uconnect™ 7” HD LIVE on vakiovarusteena, puheluihin vastaaminen, viestien vaihtaminen, soittolistan valitseminen  ja parhaan reitin asettaminen on vain yhden nopean näpäytyksen päässä.

Mopar® Map Care

Maailma muuttuu jatkuvasti.  Pysy ajan tasalla. Mopar® Map Caren avulla  (järjestelmän käyttö on ilmaista kolme ensimmäistä vuotta) voit päivittää navigaattorin kartat automaattisesti.

Mopar® Connect

Uuden sukupolven teknologialla varustetun Mopar® Connectin avulla autosi on aina hallinnassa, missä ikinä oletkin. Tiedät, mihin se on pysäköity, voit lukita ja avata ovet kaukosäätimellä. Saat ilmoituksen auton liikkeistä ja nopeudesta, vaikka et itse ajaisi autoa.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä