Muotoilu

Kurvaile tyylikkäästi uudistetulla 500X Urbanilla. LED DRL- ja takavalot. Lisävarusteena täys-LED-valot. Uudet moottorit ja uusi, raikkaampi muotoilu.

Näe kaikki uudessa valossa

Näe kaupunki aivan uudessa valossa. Uusilla täys-LED-ajovaloilla saat 20 % kirkkaamman näkymän ja mikä parasta, ne kestävät kauemmin ja säästävät jopa 66 % energiaa verrattuna halogeenivaloihin.

Tyylin silmänisku

500X-mallin uudet LED-takavalot korinvärisessä kotelossa iskevät silmää 500-tuoteperheen tunnistettavalle tyylille. Lisäksi ne on varustettu LED-valoilla varmistaen näkyvyyden ja tunnistettavuuden minne ikinä menetkin.

Rohkea ja uskalias

Tee vaikutus. Uuden 500X:n uudistettu keula on persoonallisempi ja kestävämpi, tehden ulkonäöstä entistä vaikuttavamman.

Katso sisään

Tyylikäs ulkoa ja mukava sisältä. Istuinten tekonahkaiset yksityiskohdat sopivat täydellisesti yhteen korinvärisen kojelaudan kanssa ja helposti tunnistettava 500X logo on kuin taiteilijan allekirjoitus mestariteoksessa.

Tee olosi mukavaksi

Uudessa 500X Urbanissa jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarjoamaan paras mahdollinen mukavuus.

Täydellinen ymmärrys

Ota uusi 500X Urban haltuun yhdellä silmäyksellä. Uusi mittaristo on päivitetty parantamaan luettavuutta, jotta näkisit kaikki tärkeät tiedot ajon aikana.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä