Teknologia

Android Auto™

Uusi 500C on yhteensopiva Android Auto™ -sovelluksen kanssa.

Android Auto™ helpottaa sisällön ja sovellusten käyttöä ajon aikana, turvallisuudesta tinkimättä. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä näyttää sovelluksesi 500C:n näytöllä helppolukuisina sivuina. Google Maps tarjoaa sinulle reaaliaikaista tietoa liikenteestä. Korkealaatuinen hands free -teknologia mahdollistaa puheluiden soittamisen ja viestien vastaanottamisen niin, että sinun ei tarvitse irrottaa käsiäsi ohjauspyörästä.

Android, Android Auto™, Google Play ja muut merkit ovat Google Inc:n tavaramerkkejä.

Navigaattori

500C:lle mikään tie ei ole ongelma: UconnectTM Radio Nav LIVE ja huippuluokan UconnectTM infotainment -järjestelmä tarjoavat huippulaatua myös navigoinnin suhteen, sillä käytettävissäsi ovat integroidut 2.5 TomTom -kartat ja kaikki TomTom LIVE -palvelut, kuten tietoa liikenteestä ja nopeusvalvontakameroista. Käytössäsi on myös mielenkiintoisten paikkojen haku.

Jos sijainnin määrittäminen katto alhaalla ja tähtien loisto on romanttista, niiden löytäminen UconnectTM Radio Nav LIVE -järjestelmän avulla on häikäisevää.

Aja sinne, minne mielesi tekee

500C tekee elämästä helpompaa: siksi siinä on eco:Drive™ -sovellus, joka auttaa vähentämään Co2-päästöjä antamalla vinkkejä reaaliajassa ajotapasi analysoinnin pohjalta.

Uconnect™ LIVE -sovelluksen avulla nämä arvot ladataan matkan lopuksi profiiliisi, joten voit katsella dataa sekä autossa että älypuhelimelta tai tietokoneelta.

500 % Turvallinen

Siihen voit luottaa: se on 500C, kompakti cabrio, joka välittää matkustajistaan. Sinun, ystäviesi ja perheesi turvallisuus on taattu 7 etu- ja sivuturvatyynyn ansiosta.

Kaikki hallinnassa

Rentouttava ajoelämys: 500C varmistaa, että ajoneuvosi on täysin hallinnassasi myös äkkijarrutuksen yhteydessä tai liukkailla pinnoilla, kiitos ESC-vakausjärjestelmän, jonka ABS ja ASR auttavat auton hallinnassa hankalissa olosuhteissa.

Aurinko, tuuli, kruisailu

500C lisää Vakionopeudensäätimen ominaisuuksiensa luetteloon: toinen teknologia, jonka avulla voit säätää ajoneuvosi nopeuden. Voit kruisailla samalla nopeudella ja ajamisesta tulee lastenleikkiä.

Nauti ajomatkasta. 500 pitää huolen nopeudesta.

Kun asetat maksimiajonopeuden 500C:hen, et koskaan aja ylinopeutta matkan aikana. Ohjauspyörän alapuolella olevan nopeudenrajoittimen avulla voit määrittää nopeuden matkan alussa ja varmistaa, että et ylitä sitä ajon aikana.

Mäki edessä? Ei huolta

Huolestuttavatko mäkilähdöt? 500C tekee tehokkaista liikkeellelähdöistä entistä helpompia, jopa mäessä, sillä Mäkilähtöavustin auttaa estämään ajoneuvon valumista taaksepäin.

Niskan päällä äkkijarrutuksessa

Jos joudut jarruttamaan äkillisesti, 500C:n HBA-järjestelmä lisää jarrutustehoa hätäjarrutuksessa ja Hazard Device sytyttää automaattisesti hätävilkun kovassa jarrutuksessa. Riippumatta siitä, onko keskellä tietä hevonen vai toinen kuljettaja, joka jarruttaa yhtäkkiä edessäsi, 500C jarruttaa puolestasi.

Singing in the rain

Sade tai valo-olosuhteiden muutos eivät enää ole ongelma. Anturi havaitsee automaattisesti valon vähenemisen ja sytyttää ajovalot. Sateen sattuessa tuulilasinpyyhkimet aktivoituvat. Ja sinä voit jatkaa viheltelyä.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä