Muotoilu

Alkuperäisempi ja aurinkoisempi kuin koskaan ennen. 500-tyylin kauneus ja cabrioletin ajonautinto

Häikäisevän selkeä

Fiat 500C:n LED DRL-valot ja sivuvalot ovat 500-logon innoittamana muotoiltu uniikeiksi ja erottuviksi.

Ihastunut aurinkoon

500C palvoo aurinkoa: ja mikä sen parempaa kuin nähdä omien yksityiskohtien kiiltävän niin kirkkaasti?

Jätä jälkesi

Uudistetuissa takavaloissa yhdistyvät jarruvalot, sivuvalot ja vilkut.

Muuta tyyliäsi lisävarusteilla

Voit muuttaa 500:n tyyliä helposti esimerkiksi erilaisilla vanteilla. Laajasta valikoimasta löydät eri kokoiset ja malliset vaihtoehdot, joista voit valita omaan tyyliisi sopivimmat.

Kolme väriä ja aurinkonäkymä

500C on varustettu sähkösäätöisellä katolla, josta on saatavilla kolme väriä: beige, punainen ja musta. Minkä värin sinä haluat avata kohti taivasta?

Sisätilat

500Cool

Kun autosi on cool, haluat kaikkien tietävän siitä. Kun sisätilat ovat yhtä upeat kuin ulkopuolikin, nauti siitä hiukset tuulessa hulmuten. Käännä katseita ja nauti!

Hurmaava, älykäs, cabrio

Fiat 500C on älykkäämpi ja hurmaavampi kuin koskaan: siksi kojelaudan säätimet on suunniteltu uudelleen ja siihen on lisätty säilytyslokero. Uudistettuun keskikonsoliin on lisätty USB ja AUX-IN-liitännät.

Hauskanpidosta tuli juuri helpompaa.

Kaikki käden ulottuvilla

Vastaa puheluihin, vaihda kappaletta tai pienennä äänenvoimakkuutta: 500C:n ohjauspyörän säätimiin riittää yksi kosketus.

Kaikki hallinnassa

7” TFT-näyttö pitää ajoneuvon toiminnot hallinnassa ajon aikana. Saatavilla kaksi erilaista graafista muotoilua, täydellisesti integroituna UconnectTM radio LIVE -järjestelmään, joka mahdollistaa liitettävyyden ja pääsyn mediatietoihin puhelimella.

Siinä kaikki

500C:ssa toimintoihin yltäminen entistä helpompaa: kiitos keskikonsolin, jossa on USB- ja AUX-liitännät ja sisäänrakennettu mukiteline.

Katto auki ja musiikki päälle!

Fiat 500C on suunniteltu tarjoamaan nautittava ajoelämys. UConnect –järjestelmän avulla voit striimata musiikkia, seurata uutisia ja pitää yhteyttä sosiaalisen median kautta. Navigaattori vie sinut aina perille minne ikinä oletkin matkalla.

Aurinkolasit, hattu, bikinit.

Kojelauta on uusittu ja hyödylliseen lokeroon saat laitettua kaikki matkalla tarvitsemasi pienet asiat. Hyödyllinen erityisesti aurinkoisina päivinä!

Rohkea, myös tyylin suhteen

Korinvärinen kojelauta luo viimeistellyn ja rohkean tyylin

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä