Infotainment

Täysin uusi Cinerama Infotainment -järjestelmä ja 10,25 ” näyttö ovat aina helposti käytettävissäsi. Erittäin nopea Bluetooth-liitäntä yhdistää kaikki tarvittavat älypuhelimet saumattomasti auton järjestelmään. Lisäksi autossa on älypuhelimen kaltainen käyttöliittymä, jonka muokattavissa oleva näyttö pitää viihdesovellukset helppokäyttöisinä. Lisäksi puhelin on vaivaton ladata langattoman laturin avulla.

LANGATON APPLE CARPLAY
Apple CarPlay on älykkäin ja turvallisin tapa käyttää iPhonea autossasi, voit saada reittiohjeita, soittaa puheluita, lähettää ja vastaanottaa viestejä, mutta myös kuunnella musiikkia, äänikirjoja tai podcasteja menettämättä keskittymistä ajon aikana.

Klikkaa tästä tutustuaksesi yhteensopiviin laitteisiin (https://www.apple.com/ios/carplay/)
CarPlay, iPhone ja Siri ovat Apple inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

 

ANDROID AUTO™
Uusi Fiat 500 «la Prima» on myös yhteensopiva Android Auto ™:n kanssa. Kun älypuhelimesi on kytketty autoon, käyttäjäystävällinen käyttöliittymä näyttää sovelluksesi auton suurella 10,25 “-näytöllä. Voit hallita sovelluksen kautta esimerkiksi musiikkia ja yhteystietoja. Google Mapsin ansiosta voit tutkia karttoja ja seurata liikenneolosuhteita reaaliajassa: suoraan auton näytöltä ja turvallisesti.

Klikkaa tästä tutustuaksesi yhteensopiviin laitteisiin (https://www.android.com/intl/en_nz/auto/)