SÄHKÖAUTO

1. SUUNNITELTU PÄIVITTÄISEEN AJOON

Uuden Fiat 500 <<la prima>> sähköauton 320 kilometrin* toimintamatka riittää erinomaisesti keskimääräiseen päivittäiseen ajoon. Pelkässä kaupunkiajossa toimintamatka on jopa 400 km.*

*WLTP-tyyppihyväksyntä

  • TOIMINTAMATKA WLTP jopa 320 KM
  • KAUPUNKIAJOSSA jopa 400 KM

 

2. ÄLYKÄS ”SHERPA MODE”

Voit valita ”Sherpa Moden”, älykkään ajo-asetuksen, joka säästää energiaa ja laskee tarkalleen, miten päästä määränpäähän optimoimalla auton parametreja, esimerkiksi ilmastoinnin toimintaa ja kaasupolkimen vastetta.

 

3. NOPEA LATAUS

Uusi Fiat 500 «la Prima» voidaan ladata nopean latauksen pisteissä. Näin ollen jo 5 minuutin latauksella saadaan 50 kilometrin toimintamatka 35 minuutissa akun kapasiteetista 85 % täyteen.

  • NOPEA LATURI –  85KW
  • 50 KM TOIMINTAMATKAA 5 MINUUTISSA
  • 80 % AKUN KAPASITEETISTA 35 MINUUTISSA

DYNAAMINEN KAASUPOLJIN

Uusi Fiat 500 «la Prima» on yksi ensimmäisistä autoista, joka tarjoaa uudenlaisen kaasupolkimen käytön sekä kiihdyttämiseen että hidastamiseen. Aina kun kuljettaja nostaa jalan polkimelta ja auto hidastaa, se palauttaa kineettistä energiaa akkuun pidentäen toimintamatkaa.

LATAUSRATKAISUT

HELPPO LATAUS KOTONA

Vakiovarusteena tulee ainutlaatuinen Fiat 500 Wallbox-kotilatauspiste, joka on varustettu Mode 3 -kaapelilla. Sen avulla luot oman latausaseman helposti kotiisi. Kaikki toimii Plug & Play -periaatteella, joka ei vaadi asennusta eikä erillistä Bluetooth-yhteyttä akun tilan tarkistamiseksi. Wallboxissa on myös aktiivinen energianseurantajärjestelmä, joka estää sähkökatkot kotona.


HELPPO LATAUS KODIN ULKOPUOLELLA

Ei hätää, jos et ole kotona, sillä voit käyttää mukana toimitettua Mode 3 -kaapelia uuden 500 «la Priman» lataamiseen tavallisissa ja nopeissa julkisissa latauspisteissä sekä pysäköintipaikoilla.