Tulossa alkuvuodesta 2021

UUDEN AIKAKAUDEN ALKU

Uusi Fiat 500 «la Prima» sähköauto rakennetaan täysin uudelle alustalle, joka on suunniteltu tulevalle vuosikymmenelle. Se varmistaa kilpailukykyisen toimintasäteen ja dynaamisuuden. Nopea lataus ja Wallbox-kotilatausasema tekevät siirtymisen uuteen aikakauteen helpoksi.

  • SHERPA-TILA – Auttaa saavuttamaan määränpääsi
  • NOPEA LATURI – Koko päivän ajot 5 minuutin latauksella (50 km)
  • MUKANA WALLBOX-KOTILATAUSLAITE – Helppoon kotilataukseen

SEURAAVAN TASON KAUPUNKIAUTO

Uusi tuleva 500 «la Prima» sähköauto antaa sinulle mahdollisuuden autonomiseen ajoon. Se pystyy kiihdyttämään itsenäisesti, jarruttamaan, pysymään kaistalla, lukemaan liikennemerkkejä ja ehdottamaan tavoitenopeuden säätämistä. Se tunnistaa myös jalankulkijat ja pyöräilijät 360 asteen Drone View -toiminnon ansiosta.

MUUTA MAAILMAA KAUNEUDEN AVULLA

Uusi Fiat 500 «la Prima» on leveämpi, pidempi ja sen raideväli on suurempi. Puhdas ja pelkistetty muotoilu, pienempi määrä painikkeita ja olennaiset, kauniit linjat sisätiloissa kruunaavat kokonaisuuden. Fiat 500 on nyt parempi kuin koskaan.

TULEVAISUUDEN INFOTAINMENT-JÄRJESTELMÄ

Upouudesta 10 tuuman huippuluokan viihdejärjestelmästä tulee älypuhelimen luonnollinen jatke nopean Bluetooth-pariliitoksen, langattoman lataustelakan ja langattoman Apple Car Play tai Android Auto -integraation ansiosta.