Uusi Fiat 500 Hybrid.

Klassinen tyyli, hybriditeknologia.


Fiat 500 Hybrid

alk. 14 490 € tai 149 €/kk*

Yleiskuvaus

Klassinen kaupunkiautojen tyyli-ikoni

Kaikki tehokkaan, kompaktin ja helpon hybridiautoilun edut.

 

UUSI FIAT 500 HYBRID

Uuden hybriditeknologian ansiosta tästä kaupunkiautojen klassisesta tyyli-ikonista on nyt tullut entistäkin kokonaistaloudellisempi. Uuden Fiat 500 Hybridin polttoaineenkulutus on jopa 20 % alempi verrattuna vastaavaan polttomoottorimalliin.

Miten Hybridimoottori toimii?

Uusi Fiat 500 Hybrid on toteutettu kevythybriditeknologialla, joka yhdistää Fiatin uusimman FireFly 1.0 litran, 3-sylinterisen ja 70 hevosvoimaisen bensiinimoottorin BSG-käynnistysjärjestelmällä varustettuun sähkömoottoriin sekä litium-akkuun. Kevythybridijärjestelmä kerää energiaa jarrutusten ja moottorijarrutusten aikana, tallentaa sen litium-akkuun ja käyttää sitä käynnistämään moottorin uudelleen ja avustamaan moottoria kiihdytysten aikana.

Uusi kevythybriditeknologia mahdollistaa myös polttomoottorin automaattisen sammuttamisen jopa alle 30 km/h:n nopeuksissa yksinkertaisesti siirtymällä vapaalle. Vapaalla rullatessa litium-akkuun varastoitu energia huolehtii auton kaikkien järjestelmien ja ajotuntuman ylläpidosta.

Kaikki tieto näkyvillä

Uuden intuitiivisen TFT”-mittaristonäytön avulla hybridin toimintoja ei ole koskaan ennen ollut näin helppo seurata. Yhdellä vilkaisulla näet helposti ajoakun ja lisäakun varaustasot, sekä milloin akku latautuu tai sen energiaa käytetään.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä