500C: A me gli occhi, cielo

500C: A me gli occhi, cielo

500C – Aurinko paistaa, avaa katto!

Teknologia

Apple CarPlayFiat 500

Apple CarPlay

Uusi 500C City Cross on yhteensopiva Apple CarPlay -sovelluksen kanssa.
Apple CarPlay on älykkäin ja turvallisin tapa käyttää iPhonea autossa. Kun avaintoiminnot ja tärkeimmät sovellukset on liitetty 500C:n näytölle, voit käyttää navigointitietoja, soittaa puheluita, lähettää ja vastaanottaa viestejä ja kuunnella musiikkia irrottamatta katsettasi tiestä.
Voit hallita älypuhelimen tärkeimpiä toimintoja käyttämällä Sirin äänikomentoja tai kosketusnäytön ja ohjauspyörän säätimillä.

Klikkaa tästä tutustuaksesi yhteensopiviin laitteisiin.

Apple CarPlay, iPhone ja Siri ovat Apple Inc. rekisteröityjä tavaramerkkejä.   
Fiat 500C Android Auto™

Android Auto™

Uusi 500C on yhteensopiva Android Auto™ -sovelluksen kanssa.
Android Auto™ helpottaa sisällön ja sovellusten käyttöä ajon aikana, turvallisuudesta tinkimättä. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä näyttää sovelluksesi 500C:n näytöllä helppolukuisina sivuina. Google Maps tarjoaa sinulle reaaliaikaista tietoa liikenteestä ja paljon muuta, kun taas korkealaatuinen hands free -teknologia mahdollistaa puheluiden soittamisen ja viestien vastaanottamisen irrottamatta käsiäsi ohjauspyörästä.

Klikkaa tästä tutustuaksesi yhteensopiviin laitteisiin.

Android, Android Auto™, Google Play ja muut merkit ovat Google Inc:n tavaramerkkejä.
Fiat 500C TomTom-navigaattori

Navigaattori

500C:lle mikään tie ei ole ongelma: UconnectTM Radio Nav LIVE ja huippuluokan UconnectTM infotainment -järjestelmä tarjoavat huippulaatua myös navigoinnin suhteen, sillä käytettävissäsi ovat integroidut 2.5 TomTom -kartat ja kaikki TomTom LIVE -palvelut, kuten tietoa liikenteestä, nopeusvalvontakameroista ja mielenkiintoisten paikkojen haku.
Jos sijainnin määrittäminen katto alhaalla ja tähtien loisto on romanttista, niiden löytäminen UconnectTM Radio Nav LIVE -järjestelmän avulla on häikäisevää.
Fiat 500C ecodrive teknologia

Aja sinne, minne mielesi tekee

500C tekee elämästä helpompaa: siksi siinä on eco:Drive™ -sovellus, joka auttaa vähentämään Co2-päästöjä antamalla vinkkejä reaaliajassa ajotapasi analysoinnin pohjalta.
Uconnect™ LIVE -sovelluksen avulla nämä arvot ladataan matkan lopuksi profiiliisi, joten voit katsella dataa sekä autossa että älypuhelimelta tai tietokoneelta.

Löydä lähin Fiat 500C jälleenmyyjäsi.

Syötä osoite, postinumero tai kaupunki etsiäksesi lähimmän jälleenmyyjäsi.

Abbiamo trovato
risultati vicino a te!