500: A me gli occhi

500: A me gli occhi

Fiat 500 – hauska, ikoninen ja ainutlaatuinen. Valitse väri ja sisustus oman tyylisi mukaan.

Teknologia

Apple CarPlayFiat 500

Apple CarPlay

Uusi 500 on yhteensopiva Apple CarPlay -sovelluksen kanssa.
Apple CarPlay on älykkäin ja turvallisin tapa käyttää iPhonea autossa. Kun avaintoiminnot ja tärkeimmät sovellukset on liitetty 500:n näytölle, voit käyttää navigointitietoja, soittaa puheluita, lähettää ja vastaanottaa viestejä ja kuunnella musiikkia irrottamatta katsettasi tiestä.
Voit hallita älypuhelimen tärkeimpiä toimintoja käyttämällä Sirin äänikomentoja tai kosketusnäytön ja ohjauspyörän säätimillä.

Klikkaa tästä tutustuaksesi yhteensopiviin laitteisiin.

Apple CarPlay, iPhone ja Siri ovat Apple Inc. rekisteröityjä tavaramerkkejä.
Fiat 500 Android Auto™

Android Auto™

Uusi 500 on yhteensopiva Android Auto™ -sovelluksen kanssa.
Android Auto™ helpottaa sisällön ja sovellusten käyttöä ajon aikana, turvallisuudesta tinkimättä. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä näyttää sovelluksesi 500:n näytöllä helppolukuisina sivuina. Google Maps tarjoaa sinulle reaaliaikaista tietoa liikenteestä ja paljon muuta, kun taas korkealaatuinen hands free -teknologia mahdollistaa puheluiden soittamisen ja viestien vastaanottamisen irrottamatta käsiäsi ohjauspyörästä.

Klikkaa tästä tutustuaksesi yhteensopiviin laitteisiin.

Android, Android Auto™, Google Play ja muut merkit ovat Google Inc:n tavaramerkkejä.
Fiat 500 multimedia radio teknologia

Uconnect™ Radio LIVE

Matkanteko on mukavampaa UconnectTM Radio LIVE:n kanssa. Kirjaudu sisään
Twitter-profiiliisi ja pysy yhteydessä Facebook-kavereihisi | Kirjaudu sisään. Kuuntele Reutersin uusimmat uutiset, paikanna autosi my:Car -sovelluksella ja tarkkaile kulutustasi eco:Drive -toiminnolla. Kuuntele musiikkia 43 miljoonan kappaleen joukosta Deezerissä ja valitse yli 100 000 radiokanavasta Tune-In -palvelussa yksinkertaisen mutta kokonaisvaltaisen äänijärjestelmän USB/AUX-liitäntöjen ja ohjauspyörän säätimien ansiosta.
Fiat 500 TomTom-navigaattori

Navigaattori

500:lle yksikään reitti ei ole ongelma: UconnectTM Radio Nav LIVE ja huippuluokan UconnectTM infotainment -järjestelmä tarjoavat huippulaatua myös navigoinnin suhteen, sillä käytettävissäsi ovat integroidut 2.5 TomTom -kartat ja kaikki TomTom LIVE -palvelut, kuten tietoa liikenteestä, nopeusvalvontakameroista ja mielenkiintoisten paikkojen haku.
Valmiina navigoimaan?
Fiat 500 ecodrive teknologia

Aja sinne, minne mielesi tekee

500 tekee elämästä helpompaa: siksi siinä on eco:Drive™ -sovellus, joka auttaa vähentämään Co2-päästöjä antamalla vinkkejä reaaliajassa ajotapasi analysoinnin pohjalta. Uconnect™ LIVE -sovelluksen avulla nämä arvot ladataan matkan lopuksi profiiliisi, joten voit katsella dataa sekä autossa että älypuhelimelta tai tietokoneelta.

Paketit

City Pack

Pack City

Kaupungissa kurvailu ei ole koskaan ollut näin turvallista ja helppoa. Liikenne, sade, heikko näkyvyys: 500 tarjoaa aina täydellisen ratkaisun tehdäkseen ajoelämyksestäsi uniikin.

• Pysäköintitutka takana
• Sadeanturi
• Hämäräanturi
Style Pack

Pack Style

Tyylikkyyden salaisuus piilee yksityiskohdissa. Pack Style tarjoaa ripauksen eleganssia, joka korostaa 500:n tyyliä. Erotu joukosta ja kerää katseet!

• Tummennetut takalasit
• Korinväriset kylkilistat 500 -merkein
• Korinväriset kylkilistat 500 -merkein

*Saatavanalisävarusteena Lounge-malleihin
Comfort Pack

Pack Comfort

Jokainen kompromissi vähentää mukavuuttasi. Pack Comfort auttaa optimoimaan 500:n tilavuuden ja vastaa toiveitasi mukavuudesta.

• Kuljettajan istuimen korkeussäätö
• 50/50-suhteessa taitettava takaistuimen selkänoja
• Lehtitaskut etuistuimien selkänojissa
• Jalkatilan matot
Pack Uconnect™ Link

Pack Uconnect™

Uppoudu musiikkiin eksymättä tieltä. NAV-järjestelmä pitää huolen että pääset aina perille joutumatta tinkimään musiikin kuuntelusta.

• Uconnect Navigointijärjestelmä/radio 67" kosketusnäytöllä
• Apple CarPlay/Android Auto yhteensopivuus
• 2 lisäkaiutinta

Löydä lähin Fiat 500 jälleenmyyjäsi.

Syötä osoite, postinumero tai kaupunki etsiäksesi lähimmän jälleenmyyjäsi.

Abbiamo trovato
risultati vicino a te!