Skip to content Skip to navigation

  LIITETTÄVYYS

  INFOTAINMENT

  Cinerama Infotainment -järjestelmä ja 10,25 ” näyttö ovat aina helposti käytettävissäsi. Erittäin nopea Bluetooth-liitäntä yhdistää älypuhelimet saumattomasti auton järjestelmään. Lisäksi autossa on älypuhelimen kaltainen käyttöliittymä, jonka muokattavissa oleva näyttö pitää viihdesovellukset helppokäyttöisinä. Lisäksi puhelin on vaivaton ladata langattoman laturin avulla.

  LANGATON APPLE CARPLAY

  Apple CarPlay on älykkäin ja turvallisin tapa käyttää iPhonea autossasi. Voit saada reittiohjeita, soittaa puheluita, lähettää ja vastaanottaa viestejä, mutta myös kuunnella musiikkia, äänikirjoja tai podcasteja menettämättä keskittymistä ajon aikana.

  Klikkaa tästä tutustuaksesi yhteensopiviin laitteisiin (https://www.apple.com/ios/carplay/) CarPlay, iPhone ja Siri ovat Apple inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

  LANGATON ANDROID AUTO™

  Fiat 500e on myös yhteensopiva Android Auto ™:n kanssa. Kun älypuhelimesi on kytketty autoon, käyttäjäystävällinen käyttöliittymä näyttää sovelluksesi auton suurella 10,25 “-näytöllä. Voit hallita sovelluksen kautta esimerkiksi musiikkia ja yhteystietoja. Google Mapsin ansiosta voit tutkia karttoja ja seurata liikenneolosuhteita reaaliajassa: suoraan auton näytöltä ja turvallisesti.

  Klikkaa tästä tutustuaksesi yhteensopiviin laitteisiin (https://www.android.com/intl/en_nz/auto/)