TEKNOLOGIA

     

Se on sosiaalinen. Mutta ei seuraaja.

Uuden 500:n kyydissä vain ajonautinnolla on merkitystä. Sen vuoksi se on varustettu kaikkein hienostuneimmalla turvallisuus- ja viihdejärjestelmillä - ohjauspyörän säätimet, Bluetooth®-toiminto ja Bluetooth äänentoistojärjestelmä, eco:Drive, Blue&Me TomTom 2 LIVE toiminnot sekä UconnectTM online-tietojärjestelmä.

 
     
 

 
     
  •      
 

 
     
  •      
 

 
     
  •      
 
 
     

UCONNECTTM

Uconnect on infotainment -järjestelmä, jonka ansiosta voit 5- tai 6,5-tuumaisen kosketusnäytön kautta hallita kaikkia auton multimedialaitteita: analoginen ja digitaalinen radio (DAB) ja ulkoiset laitteet (mediasoitin, iPod, iPhone, älypuhelin) liitetään USB-portin ja Aux-in-liitännän kautta.

Uconnect Radio Nav 5’’ laite tarjoaa TomTom 2.5D navigointijärjestelmän progressiivisen reittiohjauksen sekä One Shot Voice Destination Entry -äänikomentotoiminnon.

Uusi Uconnect LIVE järjestelmä antaa käyttäjille mahdollisuuden - integroituna älypuhelimeen - käyttää useita sovelluksia autolla ajaessa siten, että he voivat jatkuvasti olla yhteydessä ystäviinsä Twitterissä; kuunnella musiikkia 35 miljoonan kappaleen joukosta Deezerissä ja valita yli 100 000 radiokanavasta Tune-In -palvelussa; vastaanottaa reaaliaikaisia uutispäivityksiä Reutersilta ja tietoa liikenteestä, nopeusvalvontakameroista ja säästä TomTom LIVE -palveluiden ansiosta.

Eikä tässä vielä kaikki: voit parantaa ajotapaasi käyttämällä palvelua eco:Drive, jonka avulla voit säästää polttoainetta ja tarkistaa reaaliajassa autosi CO2-päästöt.
Lisäksi voit seurata autoasi my:Car-toiminnolla: se muistuttaa minne olet sen pysäköinyt, kertoo jäljellä olevan polttoaineen määrän ja ilmoittaa auton vioista.

 

TURVALLISUUS

     

TURVALLISISSA KÄSISSÄ

Uudessa 500:ssa voit uuden jarrutusjärjestelmän lisäksi luottaa kaikkein parhaimpiin turvajärjestelmiin: 7 turvatyynyä, ABS + EBD auttavat auton hallinnassa äkkijarrutuksen yhteydessä, ESC + Hill Holder auttaa säilyttämään auton hallinnan hankalissa olosuhteissa ja helpottaa mäkilähtöjä, HBA lisää jarrutustehoa hätäjarrutuksessa ja Hazard Device sytyttää automaattisesti hätävilkun kovassa jarrutuksessa. Ellipsoidiset DRL-ajovalot takaavat parhaan mahdollisen näkyvyyden LED-tekniikan ansiosta.

 

Yhdistelmä muotoilua, teknologiaa ja aurinkoa?
Ei ole epäilystäkään: Italialaiset tekevät sen paremmin.