MUOTOILU

     

LEGENDATKIN VANHENEVAT

Ja muuttuvat. Niin myös 500, todellinen ikoni, jonka muodikas ja pirteä puoli on saanut lisää rohkeutta ja viettelevyyttä.

 

IHANAN RÖYHKEÄ

500:n hymyilevät kasvot ovat entistä ilkikurisemmat. Etuosassa on enemmän pilkettä, josta kiitos kuuluu uusille listoille, suosituille viiksille ja puskurille, joka ympäröi kolmiulotteista säleikköä. Viehättävämpi, positiivisempi ja vielä enemmän 500. Uudet polyelliptiset ajovalot kommunikoivat ja näyttävät iskevän silmää pimeydessä. Uudet päiväajovalot LED-tekniikalla ovat saaneet inspiraationsa 500-logon nollasta ja ovat pimeässä entistä paremmin tunnistettavissa.

IHANAN RÖYHKEÄ_img
TODELLISTA TYYLIKKYYTTÄ. JA TYYLIÄ_img

TODELLISTA TYYLIKKYYTTÄ. JA TYYLIÄ

500:n helposti tunnistettava profiili ei ole muuttunut, vaan saanut lisää luonnetta 2 uusista kevytmetallivanteista, 15" kiiltävän harmaa versio ja timanttihiottu 16" mattamusta. Uuteen 500:een on saatavana kaksi uutta korin väriä: pastelli Corallo Red, todella pirteä ja aurinkoinen, ja Burgundy Aida metalliväri, erittäin hienostunut ja tyylikäs.

LUONNE NÄKYY YKSITYISKOHDISSA

Kuten uusissa kromilistoissa, jotka korostavat puskuria ja kehystävät sumu- ja takavaloja. Tai uusissa takaosan optisissa osissa, joissa yhdistyvät jarruvalot, takavalot ja vilkut kehystäen koria. Epätavallinen ja rohkea ratkaisu, joka korostaa 500:n kykyä uudistua menettämättä sen ikuista henkeä.

LUONNE NÄKYY YKSITYISKOHDISSA_img
500 COLLECTION_img

500 COLLECTION

Kukaan ei ole koskaan ollut trendikkäämpi kuin tämä leidi. Tänään 500 esittelee uuden ulkoasumallistonsa: 6 graafista kuviota, joiden avulla uudet mallit voidaan muokata tyylikkäästi, kekseliäästi, pirteästi ja huumorilla.
Mitään ei jätetä sattuman varaan: jokainen graafinen ratkaisu voidaan yhdistää tiettyyn korin väriin ja on saatavana useammassa tyypissä - MINI (sivut) tai MIDI (koristaa autoa ikkunalinjasta ylöspäin ja sisältää katon, konepellin, sivupeilit, ikkunalinjan, tavaratilat ja oven pielet)
CHEVRON - MINI
Siksak: yksi muodikkaimmista muotoiluista.
BURLINGTON - MINI
Brittieleganssin ikuinen viehätys. Ripauksella ironiaa.
SUMMER - MIDI
Kesän hauskuus yhdistettynä merihenkiseen grafiikkaan.
COMICS - MIDI (punainen/musta tai keltainen/musta)
Värejä ja rohkeutta: 500 kohtaa sarjakuvan.
CAMOUFLAGE – MIDI
Päättäväinen valinta, joka tekee 500:sta vielä muodikkaamman.
Saatavana alkuperäisinä Mopar –lisävarusteina jälleenmyyjiltä

SISÄVERHOILU

     

PERSOONALLISUUTTA JA KAUNEUTTA. TÄYDELLINEN YHDISTELMÄ.

Rohkea ulkoasu kätkee sisäänsä täysin uusitun sisustuksen, joka on houkuttelevampi, tyylikkäämpi ja hienostuneempi. Vielä kerran, 500 on valmis yllättämään.

 

TÄYDELLISYYS EI OLE LISÄVARUSTE

Kojelaudan uudistunut ja harmoninen muotoilu sisältää kaiken uuden teknologian. Kromiyksityiskohdat ja säädinten pyöreämpi muotoilu ovat silmiinpistävät. Uusi 500 ei ole pelkästään kaunis, vaan se on myös funktionaalinen, sillä sen kojelaudassa on uusi hansikaslokero ja uusi keskikonsoli, jossa on USB/Aux-portit ja paljon tilavampi mukipidike.

TÄYDELLISYYS EI OLE LISÄVARUSTE_img
KAIKKI HALLINNASSA_img

KAIKKI HALLINNASSA

Uusi erikoismuotoiltu ohjauspyörä, jossa on kromiyksityiskohdat. Innovatiivinen 7" TFT digitaalinen näyttö mahdollistaa sen, että voit hallita ajamisen aikana kaikkia tarvittavia tietoja, kuten nopeudensäätöä, kierroslukumittaria, lämpötilaa ja vaihdeilmaisin, joka ehdottaa vaihteen vaihtamista sekä ajotietokone, joka mahdollistaa auton asetusten säätämisen riippuen ajettavan matkan pituudesta, polttoaineen kulutuksesta, toimintasäteestä jne.

HUIPPUMUODIN INSPIROIMA

Tyyliä, tyyliä, tyyliä ja vielä enemmän tyyliä. Uuden 500:n uudistuneet materiaalit ja kankaat tulevat suoraan muodikkaimmilta muotinäytöslavoilta. Pirteää ruutukangasta, jossa on eri värivaihtoehtoja ja uusi viininpunainen nahka, jossa on sinisiä upotuksia sekä ripaus vintagea, joka ylistää 60-luvun värejä.

HUIPPUMUODIN INSPIROIMA_img
JOKAISEN_img

JOKAISEN MATKAN TULISI OLLA MIELLYTTÄVÄ

Toivomasi mukavuuden takaamiseksi uudet istuimet on valmistettu vielä ergonomisemmista materiaaleista ja muotoiltu helpottamaan matkustajien pääsyä takapenkille.

Yhdistelmä muotoilua, teknologiaa ja aurinkoa?
Ei ole epäilystäkään: Italialaiset tekevät sen paremmin.