VASTUSTAMATONTA VIEHÄTYSTÄ

500X Cross on suunniteltu heille, jotka matkustavat persoonallisesti, joutumatta koskaan luopumaan tyylistä tai mukavuudesta. Sen uskomattoman värivalikoiman ja materiaaliyhdistelmämäärän kanssa, se onnistuu sopimaan täydellisesti mielentilaasi, antaen sinulle mukavan ja ainutlaatuisen turvallisen olotilan.


VARAA KOEAJO
ESITE

 

MUOTOILU

     
 

LIGHTS

 
   
 •      
 

SEATS

 
   
 •      
 

DASHBOARD

 
   
 •      
 

INTERIORS

 
   
 •      
 
 

Ilmeikäs

Ulospäin suuntaunut ja erottuva, huomataan välittömästi. Sen ainutlaatuisen muotoilun ja 11 eri värin ansiosta 500X täyttää toiveesi, myös mitä tulee sen sävyihin. Pastelliväri, metalliväri, mattaväri tai kolmikerroksinen metalliväri.
Sisätilat huolehtivat viihtyvyydestäsi ja saavat kaiken huomiosi.


ESITE

xpressive-img-design

MUKAVUUS

500x-des-xtra

Xkstramukava

500X kykenee huolehtimaan matkustajistaan ainutlaatuisella tavalla. Ratissa kuljettaja on huomion keskipisteessä, kojetaulu on korin värinen, mukaan lukien viimeistelyt ja ainutlaatuiset materiaalit. Istuimet tarjoavat mukavuutta leveillä miellyttävillä sovitteilla ja laidat on koristeltu varusteilla, jotka on valmistettu viimeistellystä “prêt-à-porter”-materiaalista.

KAUNEUDEN X-PUOLI.

Voimaa kauneudesta: 500X on crossover, joka yhdistää tyylin sisältöön, valmiina hallitsemaan kaikkia teitä tällä yhdistelmällä, joka tekee siitä ainutlaatuisen.


VARAA KOEAJO
PYYDÄ TARJOUS
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
HINNASTO
ESITE