AINUTLAATUINEN

Erilaisuus on ainoa asia, joka tekee meistä ainutlaatuisia. 500X täyttää toiveesi olla oma itsesi joka päivä monilla ainutlaatuisilla lisävarusteilla ja mukautusmahdollisuuksilla, joita Mopar® tarjoaa sinulle. Tämän vuoksi 500X:llä on helppo seurata intohimojasi joutumatta asettamaan rajoja.

500x-acc-1
 

Mukautukset

Lisäväriä varten on saatavilla viisi lisäpakettia (punainen, valkoinen, musta, pronssi, beige) mukaan lukien peilien kuoret, ovien somistelisäkkeet ja katon/konepellin tarrat, jotka sopivat täydellisesti kevytmetallivanteisiin. Kromilisäpaketti on saatavilla heille, jotka haluavat täydellisen kromiviimeistelyn.

500x-acc-custom-1
500x-acc-custom-2
500x-acc-custom-3

Kuljetusjärjestelmäsarja

Viehättävä ja toiminnallinen, 500X sisältää laajan valikoiman järjestelmiä, joiden avulla voidaan kuljettaa urheiluvarusteita kuten polkupyörät, surffilaudat, sukset ja lumilaudat, kuten myös paljon erilaisia lisävarusteita, joiden avulla voidaan hyödyntää tavaratila paremmin käyttämällä ohjaimia, verkkoja ja tilan jakajia.
Vielä paremman mukavuuden takaamiseksi 500X tarjoaa sinulle kaksi vapaa-ajan pakettia: Kesä- ja talvilisäpaketti, jotka yhdistävät pyörätelineen ja suksitelineen vastaavasti tavaratilan suojukseen.

500x-acc-carry4
500x-acc-carry1
500x-acc-carry2

Kevytmetallivanteet

Muuttaaksesi autosi ainutlaatuiseksi yksilöksi, MOPAR on suunnitellut valikoiman 18″ kevytmetallivanteita, jotka on omistettu 500X:lle, saatavilla 5 eksklusiivisella viimeistelyllä.

Lisäksi on olemassa useita erilaisia avaimien kuoria, jotta jokainen matka on vieläkin persoonallisempi.

5oox-acc-wheels

KAUNEUDEN X-PUOLI.

Voimaa kauneudesta: 500X on crossover, joka yhdistää tyylin sisältöön, valmiina hallitsemaan kaikkia teitä tällä yhdistelmällä, joka tekee siitä ainutlaatuisen.


VARAA KOEAJO
PYYDÄ TARJOUS
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
HINNASTO
ESITE