• 500X POP

    500X POPSTAR

    500X LOUNGE

 
 
     

KAIKKI VARUSTELUTASOT TARJOAVAT SINULLE VAKIONA:

Teräsvanteet 16” pölykapseleilla, korinvärinen kojetaulun etuosa , etu- ja takasähköikkunat, sähköinen seisontajarru, lämmitettävät etuistuimet kuljettajan istuin korkeussäädöllä, sähköisesti säädettävät ovipeilit sulatustoiminnolla, kuusi turvatyynyä, vakionopeussäädin nopeudenrajoittimella, TPMS (rengaspaineiden valvontajärjestelmä), 3.5” monitoiminäyttö TFT-tekniikalla, ESC elektroninen ajovakauden hallinta ASR/MSR-toiminnoilla, hill holder, ABS+EBD, ERM, DST. *
(* vaihtelee markkinoiden mukaan)

 

POP

540/224 image

500X on uuden tyylin ikoni ja sen Made in Italy -viehätys on sovitettu yhteen miellyttävän ja nopeasti reagoivan auton sinnikkyyden kanssa.


VARAA KOEAJOESITE

     

500X POP TARJOAA VAKIOVARUSTEENA:

 

POP STAR

540/224 image

Jos haluat auton, joka ei liiku huomaamatta, sekä todellisen kaupunkiliikenteen tähden, joka on viehättävä ja aina yhteydessä ulkopuoliseen maailmaan, valitse tällöin 500X Pop Star.


VARAA KOEAJOESITE

     

500X POP STAR SISÄLTÄÄ SEURAAVAT VAKIOVARUSTEET (500X POP -varusteiden lisäksi):

 

LOUNGE

540/224 image

500X Loungella se on todella helppoa, nouse vain ajoneuvoon, istu penkille ja paljasta halusi löytöihin. Uudet tiet ja uudet kohteet, samalla nautit stressittömästä miellyttävästä ajosta. Täällä voit nauttia matkustamisesta, reitistä riippumatta.


VARAA KOEAJOESITE

500X LOUNGE SISÄLTÄÄ SEURAAVAT VAKIOVARUSTEET (500X POP STAR -varusteiden lisäksi):

uconnect radio nav

18" alloy

Cargo Magic Space

KAUNEUDEN X-PUOLI.

Voimaa kauneudesta: 500X on crossover, joka yhdistää tyylin sisältöön, valmiina hallitsemaan kaikkia teitä tällä yhdistelmällä, joka tekee siitä ainutlaatuisen.


VARAA KOEAJO
PYYDÄ TARJOUS
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
HINNASTO
ESITE