YKSINKERTAISTA, ELÄMÄ AJONEUVOSSA.

500X on suunniteltu siten, että voit matkustaa täysin rauhassa, tekniikkaa hyödyntäen ja kehittyneisiin turvaominaisuuksiin luottaen.


VARAA KOEAJO
ESITE

500x-techno-box1
 

TEKNIIKKA

500x-tech-2

Xtrovertti

Ilman huolia

Käytettävissäsi on ohjauspyörän säätimet, Bluetooth® kaiutinpuhelin ja Bluetooth-äänen suoratoisto sekä eco:Drive-toiminto. Uconnect™ Radio 6.5″ Nav  – huippuluokan viihde- ja navigaatiojärjestelmä. - mahdollistaa myös suuren korkearesoluutioisen 6.5″ näytön ja sen 3D-navigointitoiminnon hyödyntämisen.

500x-tech-3

TURVALLISUUS

     

PoikkeuXellinen

500X, suojakerroin.

500X tarjoaa sinulle (vakiona tai lisävarusteena) 3 eri turvajärjestelmää, joiden ansiosta ajamisen on huoletonta:

 
500x-tech-4

Jarrujen hallinta. Tutkan herkkyys.

Järjestelmä varoittaa sinua tutkalla ja videoantureilla, jos se havaitsee liian suuren eron 500X:n nopeuden ja edessä ajavan ajoneuvon nopeuden välillä, ja se varoittaa sinua ajoissa, jotta voidaan välttää törmäys. Jos sinä et jostain syystä toimi, järjestelmä aktivoi automaattisesti jarrujärjestelmän.

Kuolleen kulman avustin. Täydellistä näkyvyyttä varten.

“Kuolleet kulmat" eivät ole enää ongelma, koska järjestelmä havaitsee ajoneuvojen läsnäolon kriittisimmillä alueilla, ja se varoittaa sinua vilkkuvalla valolla ulkoisissa taustapeileissä. Sama asia tapahtuu peruutettaessa, jos auto lähestyy sivulta.

500x-tech-5
500x-tech-6

Kaistavahti. Jotta pysytään oikealla kaistalla.

Järjestelmä käynnistyy, jos aloitat kaistan vaihtamisen yllättävästi (käyttämättä suuntavilkkua). Mittaritaulun ilmoituksen lisäksi tapahtuu ohjauksen vasteen lisäys suunnan vaihtoon.

KAUNEUDEN X-PUOLI.

Voimaa kauneudesta: 500X on crossover, joka yhdistää tyylin sisältöön, valmiina hallitsemaan kaikkia teitä tällä yhdistelmällä, joka tekee siitä ainutlaatuisen.


VARAA KOEAJO
PYYDÄ TARJOUS
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
HINNASTO
ESITE